Sport

Probleme în Paradis! Lewis Hamilton a pus capăt relației cu fotomodelul dominican

Multiplul campion de Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, a pus capăt relației pe care o avea cu un superb fotomodel dominican, după nici șase luni de „prietenie”.
01.03.2022 | 10:10
Probleme in Paradis Lewis Hamilton a pus capat relatiei cu fotomodelul dominican
Lewis Hamilton s-a despărțit de Camila Kendra după șase luni de relație. Sursa foto: skysports.com
ADVERTISEMENT

Britanicul Lewis Hamilton, de șapte ori campion mondial de Formula 1, avea o relație din luna august a anului 2021 cu fotomodelul dominican Camila Kendra, dar apropiați ai celor doi susțin că ei nu mai formează un cuplu.

Lewis Hamilton s-a despărțit de Camila Kendra după șase luni de relație

Relația dintre vedeta Formulei 1, Lewis Hamilton, și fotomodelul dominican Camila Kendra, a început în luna august a anului trecut, scrie thesun.co.uk, dar, ulterior, pilotul britanic a spus că ei sunt doar prieteni.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, presa a dat detalii din care reiese faptul că Lewis Hamilton și Camila Kendra au fost mai mult decât prieteni.

Ea s-a mutat la locuința lui din Colorado și, deși erau prieteni de mulți ani, Camila și-a dezvoltat pentru el alte sentimente și a devenit mai romantică.

ADVERTISEMENT

Între timp, însă, relația dintre ei s-a răcit. Camila nu mai este cu Lewis. Mai mult, nici nu-l mai urmărește pe Instagram.

Prietenii ei au crezut că vor forma un cuplu grozav, dar în mod clar nu se va întâmpla asta, pentru că nu mai sunt apropiați”, a declarat un prieten al celor doi pentru The Sun.

ADVERTISEMENT

Camila Kendra a publicat o fotografie când era îmbrăcată cu o cămașă a lui Lewis Hamilton

The Sun a dezvăluit, în august a anului trecut, că Lewis Hamilton (în vârstă de 37 de ani) și fotomodelul Camila Kendra, născută acum 28 de ani în Republica Dominicană, sunt mai apropiați decât ar fi doi prieteni.

Camila Kendra
Camila Kendra a postat o fotografie când era îmbrăcată în cămașa în carouri a lui Lewis Hamilton. Sursa foto: thesun.co.uk

Ea a publicat mai multe fotografii din locuința pe care Lewis Hamilton o are în Colorado și, în plus, fanii au putut-o admira purtând una dintre cămășile în carouri ale pilotului de Formula 1.

ADVERTISEMENT
Lewis Hamilton
Cămața în carouri a lui Lewis Hamilton purtată și de Camila Kendra. Sursa foto: thesun.co.uk

Mai mult, de câteva ori britanicul i-a apreciat pe instagram fotografiile sexy făcute chiar în locuința lui.

Camila Kendra
Una dintre fotografiile sexy ale Camilei Kendra apreciată pe instagram de Lewis Hamilton. Sursa foto: the sun.co.uk

De-a lungul timpului, Hamilton și-a ținut viața personală departe de ochii presei. El a avut o relație de de 7 ani cu starul pop Nicole Scherzinger (acum în vârstă de 43 de ani), cu starul tv Kendall Jenner (26 de ani) și cântăreața Rihanna (34 de ani).

ADVERTISEMENT