Foto. Lewis Hamilton şi-a etalat tatuajele înaintea Marelui Premiu din Bahrain!

Victor Paun   
in Sporturi
04/04/2018, 11:58
Foto. Lewis Hamilton şi-a etalat tatuajele înaintea Marelui Premiu din Bahrain! GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

De patru ori campion mondial de Formula 1, britanicul Lewis Hamilton şi-a delectat cei 6 milioane de fani de pe Instagram cu o fotografie în care îşi etalează tatuajele şi noua frizură. Poza a fost făcută în baia apartamentului în care pilotul s-a cazat, la scurt timp după sosirea în Bahrain.

Nu a fost singura postare a lui Hamilton. Impresionat de priveliştea oferită de apusul de soare în drumul de la aeroport către hotel, pilotul a filmat momentul şi l-a urcat imediat pe reţelele de socializare. 

Hamilton vrea să recupereze punctele pierdute în faţa lui Vettel

Hamilton are ca obiectiv în Bahrain recuperarea punctelor pierdute etapa trecută în faţa lui Sebastian Vettel, după ce cursa i-a fost compromisă de un safety car, iar în cele din urmă germanul a obţinut victoria. Rivalitatea din ultimele sezoane e pe cale să se reaprindă şi unele voci susţin că cei doi piloţi nu s-ar agrea deloc. Zvonurile au fost infirmate însă chiar de către pilotul celor de la Ferrari. “Este totul în regulă atâta timp cât glumim între noi. Chiar dacă suntem două persoane diferite, cred că avem o pasiune comună, iar asta ne face egali. Iubim cursa şi încercăm să dăm tot ce e mai bun, când suntem în maşină pe circuit trebuie să ne învingem oponenţii”, este declaraţia dată de Vettel.

În clasamentul piloţilor, Sebastian Vettel este lider cu 25 de puncte, urmat de Lewis Hamilton, cu 18 puncte

Ferrari conduce în clasamentul constructorilor cu 40 de puncte, în timp ce Mercedes ocupă poziţia a doua, cu 22 de puncte

Închide ×