LIVE Actualizat 12-11-2021
16:22

Știrile zilei din sport, vineri, 12 noiembrie. Lewis Hamilton, penalizat 5 poziții pe grila de start la MP al Braziliei

FANATIK vă prezintă în amănunt cele mai importante știri din sport ale zilei de vineri, 12 noiembrie. Informații de ultimă oră, rezultate, declarații, totul doar în știrile zilei din sport
12.11.2021 | 15:30
Stirile zilei din sport vineri 12 noiembrie Lewis Hamilton penalizat 5 pozitii pe grila de start la MP al Braziliei
ADVERTISEMENT
12-11-2021
16:22

Hamilton, nevoit să schimbe motorul la Interlagos

Pilotul britanic al echipei Mercedes, Lewis Hamilton, va fi penalizat cu cinci poziții pe grila de start la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, deoarece a schimbat motorul.

Conform site-ului 20minutos.es, multiplul campion mondial a fost nevoit să schimbe pentru a cincea oară motorul în acest sezon, înaintea începerii antrenamentelor de vineri de la Interlagos.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului, Hamilton are de recuperat 19 puncte față de liderul clasamentului general, olandezul Max Verstappen (Red Bull).

12-11-2021
14:16

Academica Clinceni se mută la Giurgiu

Liga Profesionistă de fotbal a anunțat că echipa de fotbal Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc în Liga I, va juca meciurile considerate pe teren propriu la Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”, același unde joacă și divizionara secundă Astra.

Arena din Clinceni se află în proces de modernizare, motiv pentru carte echipa de fotbal a jucat, din etapa a șaptea, meciurile considerate pe teren propriu, pe Stadionul Dinamo.

Anunțul făcut de LPF a făcut să fie evitată o situație cel puțin ciudată. Concret, în etapa a treia din retur, care va avea loc pe 4 decembrie, Dinamo urma să joace în deplasare cu Academica Clinceni.

Prima partidă pe care o va juca Academica Clinceni la Giurgiu va fi cea din etapa a 16-a, când echipa va primi replica celor de la Sepsi OSK. Meciul are loc vineri, 19 noiembrie, și începe la ora 17.30.

12-11-2021
13:53

Fanii dinamoviști vor urmări în transmisie radio meciul test cu FC Buzău

Veste bună pentru ”câini”. Amicalul FC Buzău – Dinamo va fi transmis în direct pe canalul de Youtube Radio Dinamo1948, sâmbătă, de la ora 12:30.

Antrenorul roș-albilor și-a dorit un meci test cu liderul eșalonului secund, Petrolul Ploiești, dar în cele din urmă a fost preferat jocul cu FC Buzău.

În această pauză internațională Dinamo va mai susține un amical, la jumătatea săptămânii viitoare, la Ploiești, cu ultima clasată din Liga 2, Astra Giurgiu, transmis de asemenea în direct.  

12-11-2021
12:01

Alexandru Ioniță își ia adio de la banii datorați de CFR Cluj

LPF a dat verdictul în cazul litigiului dintre Alexandru Ioniță și fostul său club, CFR Cluj. Fotbalistul legitimat între timp la Rapid București după ce a fost declarat liber de contract la data de 7 septembrie, a reclamat campioana României pentru neplata mai multor salarii. 

Și oficialii CFR-ului au luat în calcul să-l acționeze în instanțele sportive pe Alexandru Ioniță după ce acesta a fost prins dopat și suspendat un an de zile pentru folosirea de substanțe interzise. 

Joi, Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a respins recursul lui Ioniță privind plata salariilor restante și a precizat că hotărârea poate fi atacată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

12-11-2021
10:23

Dat afară de Barcelona, Ronald Koeman e pe lista lui Rangers

Presa din Marea Britanie anunță cu fostul antrenor al Barcelonei, Ronald Koeman, este pe lista posibililor succesori ai lui Steven Gerrard, după ce antrenorul care a adus ultimul titlu pe Ibrox Park a semnat cu Aston Villa.

Astfel, după ce s-a speculat la un moment dat că olandezul l-ar vrea pe Ianis Hagi, acum este aproape să-l antreneze, dacă va ajunge la un acord cu oficialii lui Rangers.

În cele 15 luni în care a pregătit-o pe Barcelona, Koeman a obținut 39 de victorii, 12 rezultate de egalitate şi a înregistrat 16 înfrângeri. Singurul trofeu cucerit de catalani sub conducerea olandezului a fost Cupa Spaniei, în sezonul trecut.

12-11-2021
08:29

Brazilia s-a calificat la CM din 2022. N-a lipsit de la nicio ediție

Naționala de fotbal a Braziliei a câștigat cu 1-0 meciul cu Columbia în grupa unică de calificare din America de Sud și a obținut biletele pentru turneul final al Cupei Mondiale din Qatar.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Paqueta, în minutul 72. Cu 34 de puncte acumulate în 12 meciuri naționala ”Selecao” nu mai poate rata prezența în Qatar.

Marele derby al Americii de Sud, Argentina – Brazilia se joacă marți, 16 noiembrie la San Jose. Reprezentativa ”pumelor” este a doua în clasament cu 25 de puncte în 11 partide.

Două televiziuni din România vor transmite Premier League din sezonul viitor

Digi Sport și Look TV sunt posturile care vor transmite în România cel mai puternic campionat al lumii, Premier League, începând cu sezonul viitor.

În acest moment Eurosport este televiziunea care are drept de transmisie a meciurilor din prima ligă a Angliei, dar contractul se încheie la finalul sezonului în curs.

ADVERTISEMENT

Pentru a transmite Premier League, Digi Sport ia în calcul inaugurarea unui noul canal – Digi Sport 5, iar Look TV va sublicenția transmisiile de la Digi Sport.