Life

Lia Bugnar, dezvăluire neașteptată despre despărțirea de Anghel Damian: ”M-a lovit tancul”

Lia Bugnar a făcut o declarație surprinzătoare după separarea de Anghel Damian, scenaristul cu care s-a iubit 9 ani. Îi va uimi pe toți.
24.09.2022 | 00:22
Lia Bugnar dezvaluire neasteptata despre despartirea de Anghel Damian Ma lovit tancul
Lia Bugnar, declarație surprinzătoare după separarea de Anghel Damian. Îi va uimi pe toți. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Scenarista și fosta concurentă de la Asia Express a discutat deschis despre povestea de dragoste cu mai tânărul actor. Vedeta a dus la capăt o dezvăluire neașteptată despre despărțirea de artistul în vârstă de 31 de ani.

Lia Bugnar, declarație surprinzătoare după separarea de Anghel Damian. Îi va uimi pe toți

Lia Bugnar nu vorbește foarte des despre viața personală și nici nu a făcut prea multe declarații legate de despărțirea de Anghel Damian, însă acum recunoaște că nu i-a fost deloc ușor să pună punct legăturii amoroase.

ADVERTISEMENT

Regizoarea în vârstă de 53 de ani nu a dorit să citească nimic pe marginea subiectului care o privește de ceva vreme, mai ales că fostul partener și-a refăcut viața sentimentală alături de antrenoarea de la Vocea României, Theo Rose.

„M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine.

ADVERTISEMENT

Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”, a spus Lia Bugnar în emisiunea „Întrebarea mesei rotunde”, moderată de Marius Manole, de la Pro TV.

Lia Bugnar: ”Îndrăgosteala este ceva plăcut omului”

„Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții”, a mai adăugat scenarista serialului Clanul.

ADVERTISEMENT

Lia Bugnar a fost căsătorită o singură dată, în prezent mărturisind că nu și-a dorit să facă acest pas. A avut un mariaj de 12 ani alături de Dragoș Buhagiar, actualul președintele al UNITER, divorțul intervenind în 2013.

Nu au copii împreună, lucru pe care dramaturgul nu l-a vrut, fapt susținut și în alte declarații oferite înainte de a ajunge la altar cu fostul soț.

ADVERTISEMENT