Life

Lia Bugnar, în hohote de lacrimi și cu voce tremurândă! Moment complicat la Gopo: „Să vadă ce urme au lăsat”

Lia Bugnar a izbucnit în lacrimi la Gala Gopo și nu și-a putut stăpâni vocea tremurândă. Ce a emoționat-o pe actrița teatrului românesc?
25.04.2023 | 21:20
Lia Bugnar in hohote de lacrimi si cu voce tremuranda Moment complicat la Gopo Sa vada ce urme au lasat
ADVERTISEMENT

Lia Bugnar a trecut de la râsete la lacrimi de durere la Premiile Gopo 2023! Dacă începutul galei din acest an a fost presărat cu glumițe pe care și le-a pasat cu actorul și prietenul ei, Marius Manole, pe măsură ce a continuat evenimentul, amintirea unui om pe care îl admira enorm a făcut-o să cedeze emoțional.

Lia Bugnar, în lacrimi la Gopo 2023

După decernarea primelor premii, cele pentru montaj, decoruri și make-up, a sosit un moment în memoria actorului Teo Corban. Lia a cerut să părăsească scena Teatrului Național preț de 5 minute, apoi a revenit.

ADVERTISEMENT

S-a difuzat un scurt moment pentru a-l omagia pe actorul Teo Corban, după care Lia a revenit pe scenă, înlăcrimată, având vocea tremurândă.

Aflată în fața pupitrului, scenarista serialului „Clanul” de la PRO TV a rostit câteva cuvinte, greu de dus până la capăt.

ADVERTISEMENT

„Cam asta rămâne după noi. Niște oameni care, eventual, ne vorbesc de bine. Uite câtă lume îl aplaudă. Regretul meu cel mai mare e că personajele principale nu sunt niciodată aici să vadă ce urme au lăsat”, a spus aproape plângând, Lia Bugnar.

Marius Manole și Lia Bugnar, despre Teambuilding

Dar, după plâns, a venit și râs în Gala Gopo! Marius Manole și Lia Bugnar au știut să stârnească amuzamentul celor prezenți în sala Teatrului Național I. L Caragiale, vorbind, printre altele, și despre succesul de care s-a bucurat pelicula Teambuilding, în care joacă Matei Dima, alias BRomania.

ADVERTISEMENT

„N-am râs că nu l-am văzut. N-ai văzut ce ziceau pe Facebook, de ce ai râs, de ce n-ai râs”, a zis Marius Manole.

„La un moment dat erai răstignit și dacă nu râseșeși. Este un film cu bani aduși de acasă, care a adus spectatori în sălile de cinema, și profit pe măsură, că ne place sau nu ne place.

ADVERTISEMENT

Totuși, au deschis un drum”, au mai zis Lia Bugnar și Marius Manole la Gopo 2023.