Life

Lia Bugnar, suprinsă cu un actor celebru după despărțirea de Anghel Damian. A plecat cu el în vacanță

Lia Bugnar a fost surprinsă în preajma unui bărbat după ce s-a despărțit de Anghel Damian. A plecat cu el în vacanță și nu s-a sfiit să le arate și fanilor.
08.08.2022 | 18:16
Lia Bugnar a plecat în vacanță cu un actor celebru. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

De când s-a despărțit de actorul Anghel Damian, Lia Bugnar este în centrul atenției. Actrița a fost surprinsă de curând în preajma unui coleg de breaslă, alături de care părea foarte fericită și binedispusă.

Cu cine a plecat Lia Bugnar în vacanță după ce s-a despărțit de Anghel Damian

Lia Bugnar nu s-a sfiit să le arate și fanilor bărbatul cu cu care a plecat în vacanță, pentru a se bucura de vară și relaxare. Totul a fost postat pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Concret, Lia Bugnar a publicat mai multe Instastory-uri alături de actorul Marius Manole. Cei doi au făcut plimbări și au gustat din băuturi răcoritoare la o terasă. Lia Bugnar nu a precizat, însă, și locația vacanței.

Nu se știe dacă între Lia Bugnar și Marius Manole s-a înfiripat ceva, cert este că, la un moment dat, aceasta a mărturisit că actorul nu îi este decât un amic, pe care se poate baza oricând.

ADVERTISEMENT

Ce spune Lia Bugnar despre Marius Manole

Lia Bugnar este convinsă că Marius Manole ar face efort să o ajute, în orice situație, ”cât i-ar sta în putere” și și ea ar proceda la fel. Totodată, actrița a mai precizat că-l cunoaște foarte bine pe prietenul său.

”Cu Marius sunt prietenă în cel mai grațios fel cu putință. Știu că mă pot baza pe el oricând, în orice bucluc aș intra. Știu că m-ar ajuta cât i-ar sta în putere și un pic peste.

ADVERTISEMENT

Și eu aș face la fel pentru el. Eu l-aș iubi pe Marius și dacă n-ar fi talentat, este un om pe care ființa mea îl recunoaște din pâcla mai multor reîncarnări anterioare, că altfel nu-mi explic…“, a detaliat Lia Bugnar pentru psychologies.ro

De  ce s-au despărțit Lia Bugnar și Anghel Damian

Lia Bugnar și Anghel Damian păreau că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună, mai ales că aveau o relație de 9 ani. Motivul separării pare să fi fost infidelitatea regizorului, care acum este împreună cu Theo Rose.

ADVERTISEMENT

The Rose va apărea din toamnă în serialul ”Clanul” de pe Protv. Într-o declarație pentru Cancan.ro, Anghel Damian și-a negat infidelitatea și nu a vrut să ofere mai multe informații despre noua sa parteneră.

”Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut”, a explicat regizorul pentru sursa menționată.

Nu a lipsit nici reacția Liei Bugnar după ce s-a aflat că fostul său partener are în prezent o relație cu Theo Rose. Aceasta a avut câteva cuvinte de spus,  în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT