News

Lia Olguța Vasilescu a postat pe Facebook detalii de ultimă oră despre Guvernul PSD+ALDE

11.04.2019 | 14:31
Lia Olguta Vasilescu a postat pe Facebook detalii de ultima ora despre Guvernul PSDALDE

Lia Olguța Vasilescu a postat pe o rețea de socializare un anunț important despre Guvernul PSD-ALDE. Purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat a făcut chiar o serie de anunțuri cu privire la ultimele decizii luate pentru mai multe sectoare din România. „Guvernul a aprobat mai multe acte normative pentru demararea unor proiecte de investiții în infrastructura de transport.” 

Lia Olguța Vasilescu, serie de mesaje pe Facebok, despre PSD-ALDE

Lia Olguța Vasilescu a transmis, în cursul zilei de miercuri, mai multe mesaje oficiale ale unor hotărâri luate de Guvernul PSD-ALDE cu privire la infrastructura de transport. “Guvernul PSD+ALDE continuă să pună în practică proiectele de investiții în infrastructura de transport, așa cum și-a asumat prin Programul de Guvernare.

Au fost alocate sume importante în buget pentru dezvoltarea unor investiții așteptate de cetățeni, iar astăzi Guvernul a aprobat 3 hotărâri de guvern pentru demararea unor proiecte importante.a.Modernizare DN 29D Botoşani-Ștefăneşti km 2+800 – km 18+500 şi km 21+800 – km 48+146”.

Lia Olguța Vasilescu, anunțuri importante despre infrastructura transportului
Lia Olguța Vasilescu, anunțuri pe Facebook despre infrastructura transportului

Olguța Vasilescu, anunțuri importante despre Guvernul PSD-ALDE

b. Centura de ocolire Craiova – Varianta Sud DN56 – DN55 – DN6

  • Centura de ocolire Craiova-Varianta Sud va avea aproape 10 km.
  • Este un obiectiv inclus în Master Planul de Transport General și va va face legătura între DN56 Craiova – Calafat – DN55 Craiova – Bechet – DN6 Craiova-Bucureşti.
  • Guvernul a deblocat o situație care dura din 2014 prin revizuirea şi actualizarea indicatorilor tehnico – economici și adaptarea lucrărilor la actualele condiţii din teren şi la prevederile normativelor în vigoare. Guvernul a deblocat o situație care dura din 2014 prin revizuirea şi actualizarea indicatorilor tehnico – economici și adaptarea lucrărilor la actualele condiţii din teren şi la prevederile normativelor în vigoare.
  • Pentru realizarea obiectivului este estimată o suprafaţă de 49 ha din care este necesar a se expropria o suprafaţă de 43,57 ha, faţă de estimările iniţiale de 25,11 ha,
  • datorate în principal relocării traseului pentru evitarea demolărilor şi a zonelor mlăştinoase şi extinderea fâşiei de lucru a parapetelui de siguranţă.