News

Lia Olguța Vasilescu a spus ce va face cu banii de la nuntă! Proiectul pentru care cheltuie tot darul

02.04.2019 | 13:43
Lia Olguta Vasilescu a spus ce va face cu banii de la nunta Proiectul pentru care cheltuie tot darul

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au avut petrecerea de nuntă în ultimul weekend al lunii martie și au reușit să strângă o sumă considerabilă din dar. Fericitul cuplu din PSD a adunat o sumă de 200.000 de euro, iar acum fostul ministru al Muncii a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii.

Claudia Manda și Olguța Vasilescu au avut o nuntă cu fast

Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu s-au căsătorit pe 24 februarie, de Dragobete, dar abia pe 30 martie au făcut marea petrecere. Evenimentul s-a desfășurat în comuna Ișalnița, de lângă Craiova și a adunat sute de invitați, printre care Liviu Dragnea și Irina, iubita sa, sau Viorica Dăncilă.

Oaspeții au fost generoși, iar cei doi miri au ieșit cu 200.000 de euro după această petrecere. Lia Olguța Vasilescu a dezvăluit, la România TV, că va folosi acești bani pentru a achita un împrumut luat de Claudiu Manda pentru a cumpăra o casă boierească din centrul municipiului Craiova.

Casa cumpărată de Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu a dezvăluit pe ce o să cheltuiască banii primiți la nuntă

În mod sigur achităm împrumutul luat de soţ pentru a cumpăra casa (n.r. împrumutul este de 150.000 de euro). O să trecem în declaraţia de avere, o să scriem cu cât am rămas după ce am scăzut cheltuielile.

Am vorbit cu cei de la ANAF şi le-am spus că noi vrem să plătim impozitul pe banii primiţi la nuntă. Au spus cei de la ANAF că darurile nu se impozitează. Eu nu m-am ocupat de nimic la această nuntă, decât de rochii. Soţul meu s-a ocupat de tot,  a spus fostul primar al Craiovei.

La începutul acestui an, Claudiu Manda a achiziționat un conac boieresc, de pe strada Frații Golești, din centrul Craiovei. Este vorba despre o locuință de 200 de metri pătrați, cu parter, etaj și mansardă, construită în anul 1906 și renovată recent de fostul proprietar.

Casa luxoasă ar avea amenajată și o mică sală de cinema, alături de cele două livinguri, trei dormitoare, un dressing și două birouri, conform Ziarul de Craiova. În casă ar exista obiecte de lux, precum clanțe cu cristale Swarowski sau robinete suflate cu aur. Senatorul PSD s-a împrumutat pentru a putea cumpăra imobilul.

“Am cumpărat casa cu suma de 230.000 de euro. O mare parte din bani a fost împrumutată de la cunoscuţi, cu contract la notar. Sper să achit împrumutul după petrecerea de nuntă”, spunea pentru sursa citată soțul Liei Olguței Vasilescu.