News

Lia Olguţa Vasilescu, anunţ după nunta cu Claudiu Manda: ”El îşi doreşte foarte mult un copil”

03.04.2019 | 14:58
Lia Olguța Vasilescu și soțul său Claudiu Manda vor să fie părinți

Lia Olguța Vasilescu a făcut un anunț surprinzător, la scurt timp după nunta cu Claudiu Manda. Nu exclude posibilitatea să fie din nou mamă, mai ales că soțul său își dorește foarte mult un copil. Sâmbătă, la o lună după oficializarea căsătoriei, cei doi au sărbătorit fericitul moment printr-o petrecere de la care nu puteau lipsi liderii Partidului Social Democrat.

Ce spune Lia Olguța Vasilescu despre un al doilea copil

Lia Olguța Vasilescu a anunțat că nu exclude posibilitatea ca pe viitor să aibă încă un copil mai ales că soțul său, Claudiu Manda își dorește foarte tare să fie tată. Fostul ministru al Muncii a mai fost căsătorită cu jurnalistul Ovidiu Răzvan Wlasopol, de care s-a despărțit în 2016. Cei doi au împreună un băiețel, Robert. Și Claudiu a mai fost căsătorit, având de asemenea un băiat, Andu.

Eu l-am cunoscut în anul 2000, când eram jurnalistă şi i-am luat un interviu. El era cel mai tânăr consilier local şi am rămas într-o relaţie de prietenie. După ce am divorţat, relaţia noastră a evoluat. Nu mai avem niciun secret unul faţă de altul, ne cunoaştem foarte bine. Noi ne iubim foarte mult. Copilul meu îl place foarte mult pe Claudiu. Când stăm la Craiova, la sfârşitul săptămânii, copiii stau cu noi. Băiatul lui este mai mare” , a dezvăluit Lia Olguța Vasilescu.

Lia Olguța și Claudiu Manda
Lia Olguța și Claudiu Manda

Ce va face Olguța Vasilescu cu darul de nuntă

În mod sigur achităm împrumutul luat de soţ pentru a cumpăra casa (n.r. împrumutul este de 150.000 de euro). O să trecem în declaraţia de avere, o să scriem cu cât am rămas după ce am scăzut cheltuielile. Am vorbit cu cei de la ANAF şi le-am spus că noi vrem să plătim impozitul pe banii primiţi la nuntă.

Au spus cei de la ANAF că darurile nu se impozitează. Eu nu m-am ocupat de nimic la această nuntă, decât de rochii. Soţul meu s-a ocupat de tot. El îşi doreşte foarte mult un copil, o să vedem. O relaţie întărită atât de multă vreme va rezista. Trei zile din 7 să fim despărţiţi nu e foarte greu ” , a mai spus fostul ministru al Muncii.