News

Lia Olguţa Vasilescu îl ironizează pe Ludovic Orban: “Să dea vouchere de vacanţă doar celor care au votat cu PNL

04.06.2019 | 20:40
Lia Olguţa Vasilescu îl ironizează pe Ludovic Orban: “Să dea vouchere de vacanţă doar celor care au votat cu PNL
Olguța Vasilescu, irornii la adresa lui Ludovic Orban. Sursa foto:adevarul

Olguța Vasilescu nu se dezminte. Fostul ministru al Muncii și primar al Craiovei a lansat un nou val de ironii la adresa Partidului Național Liberal. De data aceasta, cel vizat este chiar Ludovic Orban, președintele principalei formațiuni politice aflate în opoziție.

Mesajul Liei Olguța Vasilescu pentru Ludovic Orban

Într-o postare publicată prin intermediul unei cunoscute rețele de socializare, Lia Olguța Vasilescu a comentat într-o notă ironică declarațiile liderului liberal, care afirmase că nu este normal ca toți angajații din sectorul public să beneficieze de vouchere pentru vacanță.

Ludovic Orban recidivează: «Nu mi se pare normal ca toţi angajaţii din sectorul public să beneficieze de vouchere de vacanţă». Aşa este, Ludovic! Eu propun să le dea doar celor care au votat cu PNL, că ei votează şi cu Johannis şi doar ei merită în vacanţă” , a scris fostul ministru al Muncii, pe contul personal de Facebook.

Ludovic Orban, președintele PNL. sursa foto:adevarul.ro
Ludovic Orban, președintele PNL. sursa foto:adevarul.ro

Declarația de la care a pornit totul

Reacția sa vine după ce Ludovic Orban declarase, la finalul Biroului Permanent Național al PNL de luni, 3 iunie, că angajații din domeniul public nu ar trebui să primească automat vouchere de urgență, în timp ce în sectorul privat, decizia acordării acestor facilități rămâne la latitudinea fiecărei companii.

Nu mi se pare normal ca toţi angajaţii din sectorul public să beneficieze de vouchere de vacanţă, în timp ce angajaţii din mediul privat să beneficieze de vouchere de vacanţă numai dacă doreşte compania. Din acest motiv, noi avem o propunere tot pentru eliminarea discriminării, permiţând companiile să deducă costul cu acordarea voucherelor de vacanţă, astfel încât să permitem egalitatea de tratament între cei care lucrează în mediul privat şi cei care lucrează în sectorul public” , a spus președintele Partidului Național Liberal, la scurt timp după o altă declarație controversată, referitoare la angajații din domeniul IT. Mai exact,  Ludovic Orban susținea că aceștia nu ar trebui scutiți de plata impozitelor pe venit, afirmațiile sale fiind aspru criticate de adversarii politici.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri