News

Lia Olguța Vasilescu îl ironizează pe Mircea Diaconu: ”Cea mai bună comedie. Am putea avea un președinte care nu vrea să stea la Cotroceni”

Autor: Alexa Serdan | 12.09.2019 | 15:49
Lia Olguța Vasilescu îl ironizează pe Mircea Diaconu: ”Cea mai bună comedie. Am putea avea un președinte care nu vrea să stea la Cotroceni”
Lia Olguța Vasilescu îl ironizează pe actorul Mircea Diaconu. Sursa foto: sputnik.ro

Lia Olguța Vasilescu l-a ironizat pe candidatul independent la alegerile prezidențiale Mircea Diaconu cu privire la prestația pe care a avut-o pe micile ecrane. Deputatul PSD consideră că actorul abia a reușit să lege câteva idei într-o emisiune TV. 

Lia Olguța Vasilescu, atac dur la adresa lui Mircea Diaconu

Lia Olguța Vasilescu l-a criticat aspru pe Mircea Diaconu după ce actorul a fost prezent pe platoul de filmare de la Realitatea TV și nu a reușit să lege 2-3 idei. Fostul ministru al Muncii s-a amuzat pe seama prestației candidatului independent la Președinția României. Candidatura actorului este susținută de ALDE și Pro România.

Deputatul PSD este de părere că Denise Rifai abia a reușit să smulgă ”vreo două idei” de la Mircea Diaconu. „Diaconu la Rifai! Cea mai bună comedie pe care am văzut-o în ultimii ani! Amândoi sunt magistrali de comici! Nu ratați că nici nu știți ce pierdeți!”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina de Facebook.

„P.S. Despre Diaconu știam că e bun actor, pe Rifai nu o bănuiam de așa talent. A reușit să smulgă vreo două idei. Că am putea avea un președinte care nu vrea să stea la Cotroceni, că sunt palate mai frumoase în România și că el va consulta poporul pentru orice decizie. Să punem deoparte bani pentru multe referendumuri, zic!”, a mai scris deputatul PSD.

Actorul dă destul de rar interviuri
Actorul Mircea Diaconu este candidat independent la alegerile prezidențiale din toamna aceasta. Sursa foto: b1.ro

Mircea Diaconu vorbește rar în public despre candidatura sa

Mircea Diaconu nu se grăbește să vorbească despre candidatura sa la alegerile prezidențiale. Actorul nu trimite comunicate de presă, ci postează periodic pe pagina de Facebook înregistrări video pe diferite teme. Spre exemplu, în urmă cu câteva ore a postat un video în care vorbește despre căderea comunismului și de anul 1990. „Eu nu am nimic cu nimeni, însă puțină istorie nu strică”, a scris actorul în dreptul înregistrării.

Candidatul independent la alegerile prezidențiale din toamna aceasta a acordat în ultimele două zile două interviuri: unul la Realitatea TV şi altul la Radio România Actualități, în emisiunea „Oameni care mișcă România”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!