News

Lia Olguța Vasilescu infirmă întâlnirea cu Liviu Dragnea: „L-au pus în vitrină pentru că Iohannis are dinții mai strălucitori”

23.11.2019 | 00:01
Lia Olguta Vasilescu infirma intalnirea cu Liviu Dragnea Lau pus in vitrina pentru ca Iohannis are dintii mai stralucitori
ADVERTISEMENT

În ultima zi de campanie a alegerilor prezidențiale în spațiul public a apărut informații cu privire la discuțiile pe care Liviu Dragnea le-a avut cu liderii din PSD. Astfel, potrivit Realitatea Tv, Dragnea ar fi discutat cu nume precum Lia Olguța Vasilescu, Florin Iordache sau Darius Vâlcov despre viitoarea conducere a partidului, după alegerile prezidențiale.

Presupusa întâlnire dintre Liviu Dragnea și liderii PSD a fost negată însă de mai mulți membri din PSD, care susțin că totul este o diversiune a lui Klaus Iohannis, în prag de turul 2 al alegerilor.

ADVERTISEMENT

Lia Olguța Vasilescu susține că întâlnirea cu Liviu Dragnea ar fi un „fake news”

Lia Olguța Vasilescu a reacționat și ea pe facebook cu privire la această presupusă întâlnire, de care spune că nu ar fi avut loc:

„Fake news everywhere! Acum l-au scos si pe Dragnea in vitrina, doar doar se vine Klausul mai bine prin comparatie, dat fiind ca are dintii mai stralucitori!”, a spus fostul ministru al Muncii, într-o postare pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea a negat și ea întâlnirea cu Dragnea și dă vină tot pe staff-ul lui Iohannis

Olguța nu este singurul lider PSD care neagă că s-ar fi întâlnit cu Dragnea. Și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că această întâlnire nu a avut loc:

„Nu am auzit și sunt convinsă că nu a avut loc. E o știre falsă lansată de staff-ul de campanie al lui domnul Klaus Iohannis ca să ne lege pe noi toți de domnul Dragnea. Nu a avut loc o astfel de întâlnire, nu s-a discutat despre succesiunea la șefia PSD, nu ne ocupăm de așa ceva. Nu cred că ne vom afla în situația anunțată cu surle și trâmbițe de oamenii lui Klaus Iohannis că doamna Dăncilă va pierde cu un scor rușinos ca noi să ne tăiem capetele între noi. Are alte lucruri la care să se gândească decât la cine să preia PSD. A începe o bătălie între noi ar fi distructiv. Noi trebuie să luptăm cu toate forțele să nu pierdem alegerile locale. Eu nu voi pierde nicio secundă din existența mea ca să o dau jos pe Viorica Dăncilă”, a spus Firea.

ADVERTISEMENT