News

Lia Olguța Vasilescu, ironii la adresa lui Dan Barna! „Pupă moşii care miros a ciumă roşie”

27.09.2019 | 11:10
Lia Olguta Vasilescu ironii la adresa lui Dan Barna Pupa mosii care miros a ciuma rosie

Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu a lansat o nouă cascadă de ironii la adresa lui Dan Barna! Astfel, într-o postare pe o rețea de socializare, Vasilescu l-a atacat dur pe candidatul USR/Plus la alegerile prezidențiale. Aceasta spune că Barna e în căutare de voturi și a ajuns să ia în braţe şi oamenii pe care-i critica nu cu mult timp în urmă. Reacția vine după ce Dan Barna postase pe Facebook, la începutul acestei luni, o fotografie în care strângea cu putere la piept o persoană în vârstă.

Lia Olguța Vasilescu, ironii la adresa lui Dan Barna!

Acesta avea și un comentariu care însoțea fotografia, probabil mesajul pe care i-l transmisese acea persoană: “Veți fi cel mai tânăr Președinte al României”. Lia Olguța Vasilescu nu a scăpat ocazia și l-a taxat pe acesta spunând că USR-iştii au ajuns prin târguri de ţară în căutare de voturi şi pupă moşii care miros a ciumă roşie. „Cum, mă, au ajuns USR-iștii prin târguri de țară și pupă „moșii fără dinți în gură, analfabeți si care miros a ciumă roșie”? Așa ceva?” este postarea de pe Facebook a Liei Olguţa Vasilescu.

Nu este pentru prima oară când Lia Olguța Vasilescu l-a atacat pe Dan Barna. A mai făcut-o și la începutul lunii când a transmis că liderul USR habar n-are despre ce vorbește atunci când discută despre pensii și măsurile pe care le-au luat cei de la PSD. „Am preluat textul, cu tot cu greseli de ortografie, de la USR, ca sa nu avem discutii. Domnul Barna haBAR-N-Are despre ce vorbeste! Noi am crescut punctul de pensie, care nu are nicio legatura cu pensiile de serviciu sau speciale, ci DOAR cu pensiile din sistemul public!

Cum, mă, au ajuns USR-iștii prin târguri de țară și pupă "moșii fără dinți în gură, analfabeți si care miros a ciumă roșie"? Așa ceva?

Gepostet von Lia Olguta Vasilescu am Donnerstag, 26. September 2019

Lia Olguța Vasilescu, serie de atacuri la liderul USR/Plus

Pensiile speciale si de serviciu (cu exceptia celor ale magistratilor care sunt protejate de o decizie a CCR) sunt PLAFONATE inca din anul 2017. Adica nu au mai crescut din 2017… Astazi, Eugen Teodorovici a depus la parlament un proiect de lege de impozitare a pensiilor speciale sau de serviciu. USR spune ca are si el un proiect de eliminare a pensiilor speciale. Minte! Schimba o formula de calcul cu o alta care AVANTAJEAZA pensionarii speciali.

Nu stiu daca asta au dorit, dar asta le-a iesit…Am si eu o intrebare pentru haBARNist, la care vreau sa raspunda cu subiect si predicat: cand spune ca taie pensiile speciale se refera si la cele ale magistratilor, care sunt cele mai mari, sau de acestea nu se atinge?”, scria Lia Olguța Vasilescu.