News

Lia Olguţa Vasilescu, mesaj acid: “Veniturile multinaționalelor chiar s-au triplat pe guvernarea ciumei roșii”

Autor: Daniel Scripcaru | 17.06.2019 | 18:42
Lia Olguta Vasilescu despre profitul multinationalelor

Fostul purtător de cuvânt al PSD pe timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, Lia Olguța Vasilescu, a reacționat acid după ce o publicație economică a susținut că multinaționalele și-ar fi dublat profitul în  România, în ultimii trei ani.

Lia Olguța Vasilescu a reacționat imediat legat de profitul multinaționalelor

 “Deci PSD nu a dus in cap multinationalele prin politicile fiscale din ultimii trei ani, desi asta a fost principalul repros in campania electorala… Ce sa vezi? Veniturile multinationalelor chiar s-au triplat pe guvernarea “ciumei rosii”! Aaaa! Atunci… bine!”, scrie Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

Lia Olguța Vasilescu este prinsă acum în jocul pentru putere din PSD. Se pare că Liviu Dragnea și-ar fi dorit-o pe Lia Olguța Vasilescu la conducerea PSD, după ce el a fost condamnat la închisoare cu executare. Mai mult, ar fi trimis chiar mesaje în acest sens colegilor de partid.

Lia Olguta Vasilescu despre profitul multinationalelor
Lia Olguta Vasilescu despre profitul multinationalelor

Dragnea ar fi vrut-o pe Olguța Vasilescu la conducerea PSD

Se pare însă că imediat cum s-a urcat în mașina care l-a dus la penitenciar, nimeni nu a mai ascultat de fostul lider PSD. Viorica Dăncilă a fost întrebată de jurnaliști despre mesajele pe care le-ar fi trimis Liviu Dragnea colegilor din partid în care le-a fi spus că o preferă pe Olguţa Vasilescu la şefia PSD. „Trebuie să îi întrebaţi pe colegii care au primit aceste mesaje. Nu am de unde să ştiu. Nu mi-a spus domnul preşedinte Dragnea că ar prefera să rămână Lia Olguţa Vasilescu şi statutar nu ar fi putut acest lucru pentru că preşedintele executiv preia preşedinţia partidului”.

După condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni cu executare în dosarul angajărilor fictive de la protecția Copilului Teleorman, Biroul Permanent Naţional al PSD a decis ca preşedinte interimar să fie Viorica Dăncilă. liviu Dragnea spunea în campania electorală că dorește impunerea unui salariu minim la nivel european, astfel încât multinaționalele din România să acorde salarii decente românilor!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!