News

Lia Olguța Vasilescu râde de Dan Barna pe internet. Mesajul devenit viral. FOTO

16.07.2019 | 15:53
Lia Olguta Vasilescu rade de Dan Barna pe internet Mesajul devenit viral FOTO

Lia Olguța Vasilescu l-a luat peste picior pe liderul USR, Dan Barna, recent ales drept candidat la alegerile prezidențiale din toamnă din partea partidului. Fostul ministru al Muncii a distribuit o fotografie cu Barna, în care apare alături de membrii Casei Regale, Principesa Margareta și Principele Radu ai României.

Lia Olguța Vasilescu râde de liderul USR. Poza fake în care apare alături de Principesa Margareta

În fotografia postată de Olguța Vasilescu, Barna apare îmbrăcat în costum, lângă Principesa Margareta, iar în picioare poartă niște sandale. Imaginea este stânjenitoare, iar o astfel de apariție ar fi într-adevăr dezastruoasă pentru imagine șefului USR, însă, imaginea este falsă. Lia Olguța chiar s-a întrebat dacă poza e pe bune sau e un fake.

Dan Barna este unul dintre personajele politice a cărui notorietate crește de la o zi la alta, mai ales după ce formațiunea sa, în alianță cu PLUS-ul lui Dacian Cioloș au fost la egalitate cu PSD la alegerile europarlamentare din 26 mai. Barna a devenit ținta mai multor politicieni, chiar și ai celor mai noi, printre care fostul jurnalist Rareș Bogdan.

Poza fake pe care Lia Olguța a distribuit-o pe Facebook. Sursa foto: Facebook

Rareș Bogdan îl altoiește pe Barna

În urma discursului de la Congresul USR din weekendul trecut, când Barna a încurcat pastila albastră cu cea roșie din Matrix, Bogdan i-a sugerat să includă și filmul „Dacii” în discursurile sale dacă vrea să aibă succes în fața electoratului.

„Ca să-i reușească să ajungă măcar la 40% din populația României, să introducă măcar filmul «Dacii» sau filmul Mihai Viteazul sau măcar Septembrie în flăcări. Consultanții dânsului ar trebui să îl ia mai din scurt și să-l învețe, că Dan e un băiat inteligent și învață repede. E ca un burete, deci să îi spună Dane, vezi că nu trebuie să te adresezi doar la 15-20%. De data asta, ai nevoie de mai mult ca să nu te faci de râs la prezidențiale”, a declarat Rareș Bogdan la Realitatea TV.