News

Lia Olguța Vasilescu, replică acidă după ce a fost criticată că a făcut nunta în post! Ce îi transmite lui Orban

01.04.2019 | 11:20
Lia Olguta Vasilescu replica acida dupa ce a fost criticata ca a facut nunta in post Ce ii transmite lui Orban

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au avut petrecerea de nuntă weekendul trecut, într-o localitate de lângă Craiova. Evenimentul a atras un val de critici din partea liderului PNL, Ludovic Orban, care a considerat că o astfel de petrecere nu se cuvenea în Postul cel Mare. PSD-ista i-a dat acum acestuia o replică dură.

Lia Olguța Vasilescu îl atacă dur pe Ludovic Orban

Fostul ministru al Muncii a catalogat afirmațiile lui Orban drept “ridicole și penibile” și spune că a vorbit cu preoții dacă are voie să facă festivitatea în post. “Nunta religioasă a noastră a fost pe 24 februarie. Noi am discutat cu preoții dacă e vreo problemă dacă facem petrecerea în post, au zis că nu e vorba de așa ceva”, a spus Vasilescu, la Antena 3.

Soția lui Claudiu Manda spune că toate aceste critici nu reprezintă decât un atac politic și că este “ridicol” ca “într-o ședința de partid să vorbești despre nunta unor parlamentari de la alt partid”. “A fost un atac politic. Mi s-a părut ridicol și cred că cei de la PNL nu mai aveau subiecte”, a precizat aceasta.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au făcut petrecerea de nuntă în Postul Paștelui

Ludovic Orban, acuzații grave după nunta Olguței Vasilescu

Reacția Olguței Vasilescu vine în contextul în care președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că cei din PSD nu respectă tradiția Bisericii pentru că au făcut petrecerea de nuntă în post. El a mai spus că Olguța Vasilescu și Claudiu Manda  “au sărbătorit la nuntă sfidând pe toţi românii care cred în Dumnezeu” și care țin post.

 “Nici atei nu sunt ăştia, mai degrabă sunt păgâni şi nu mai au voie să conducă România”, a spus Orban. El a i-a acuzat de fariseism pe cei din PSD pentru că “se băteau cu cărămida în piept că fac referendumul pentru familie”, considerând că prin organizarea nunții de acum au demonstrat că nu cred în Dumnezeu.

Lia Olguța Vasilescu (44 de ani) s-a căsătorit religios cu colegul său de partid, Claudiu Manda (43 de ani), pe 24 februarie, iar în aceeași zi au făcut o petrecere restrânsă la un local din Craiova. Ei au anunțat că marea petrecere va va avea loc pe 30 martie. La evenimentul de weekendul trecut au participat în jur de 500 de persoane, printre care și Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă sau Călin Popescu Tăriceanu.