Fotbal intern

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au cântat de gât cu Liviu Dragnea, la nuntă! Melodia dedicată Universităţii Craiova, înainte de meciul cu FCSB. FOTO+VIDEO

31.03.2019 | 11:06
Lia Olguţa Vasilescu, Liviu Dragnea şi Claudiu Manda, la nuntă

Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu au făcut nunta sâmbătă, pe 30 martie, cu o zi înainte de derby-ul din play-off dintre FCSB şi U Craiova. Cuplul de însurăţei nu au uitat de acest derby şi la nuntă cei doi, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, au cântat imnul lui U Craiova. 

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au cântat de gât cu Liviu Dragnea, la nuntă! Sorin Cârţu: “E fană înfocată”

Cei trei au fost acompaniaţi de majoritatea invitaţilor care s-au ridicat de la mese şi au cântat imul echipei. Olguţa Vasilescu este unul dintre “părinţii spirituali” ai acestei echipe, formată în 2013 când era primar al Craiovei. La petrecere, cei trei au cântat versurile „Cântec pentru Oltenia”, imnul echipei Universitatea Craiova.

Sorin Cârţu, preşedintele U Craiova, a declarat că Olguţa Vasilescu este foarte ataşată de fotbal. Legenda clubului a declarat că deseori când se întâlnea cu Olguţa, aceasta îi recita poezii cu el şi cu Ilie Balaci: „M-am întâlnit de multe ori cu ea. Este fană înfocată. Îmi recita poezii cu mine, cu Ilie Balaci și cu Ștefănescu, care la vremea aia erau celebre. E împătimită”, a declarat Sorin Cârțu.

VEZI VIDEO: 

Succes echipei Universitatea Craiova, azi!Cu Claudiu Manda

Gepostet von Lia Olguta Vasilescu am Samstag, 30. März 2019

Hai, Universitatea! Hai, Craiova! Tu campioana unei mari iubiri!Cu Claudiu Manda

Gepostet von Lia Olguta Vasilescu am Samstag, 30. März 2019

Marcel Popescu vrea retrogradarea FCSB: “Este o posibilitate foarte mare ca, anul viitor, FCSB să joace în Liga a 2-a”

Războiul înainte de FCSB – U Craiova a început încă din primele zile ale săptămânii când oficialii oltenilor au făcut o sesizare la Comisiile FRF prin care cer retrogradarea echipei FCSB în Liga 2 pentru împrumutul acordat Astrei: “Nu doresc să discut despre o anchetă declanșată de Federația Română de Fotbal. Dar, dacă doriți o părere personală, conformă cu regulamentele în vigoare, există o probabilitate foarte mare ca, anul viitor, FCSB să joace în Liga a 2-a”, a declarat Popescu pentru FANATIK.

Gigi Becali a contraatacat şi i-a făcut praf pe cei de la Craiova într-o declaraţie acordată pentru FANATIK: “Rotaru e băiat care a făcut finanțe, el știe sigur că nu are nicio șansă ca noi să fim penalizați. Și atunci de ce o faci? Nu vreau să spun, dar Rotaru să nu uite că el a luat echipa Craiovei gratis.Dacă vor să câștige titlul, să îl câștige pe teren, nu cu toate tertipurile astea”