News

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda dau petrecere cu 500 de invitaţi la o lună după căsătorie! Unde va avea loc

30.03.2019 | 10:38
Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda dau petrecere cu 500 de invitati la o luna dupa casatorie Unde va avea loc

Este petrecere mare astăzi, la o lună după ce Lia Olguța Vasilescu și Claudia Manda s-au căsătorit. Cei doi au invitat peste 500 de persoane, inclusiv pe președintele PSD, Liviu Dragnea, la evenimentul care va avea loc în comuna Ișalnița, din județul Dolj, informează Mediafax.

Petrecerea Liei Olguța Vasilescu și a lui Claudiu Manda, la cort

Potrivit sursei citate, petrecerea de după nuntă începe în jurul orei 18.00 și invitații vor sta într-un cort privat din comuna doljeană Işalniţa, al cărei primar este chiar naşul mirilor, Ovidiu Flori. La petrecere, în afara lui Liviu Dragnea, sunt așteptați și numeroși parlamentari, prieteni și apropiați ai cuplului.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda s-au căsătorit de Dragobete în fața ofițerului de stare civilă și s-au cununat și religios. Au dat atunci și o petrecere, într-un restaurant din zona centrală a orașului Craiova, a scris presa locală.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda dau petrecere cu 500 de invitaţi la o lună după căsătorie! Unde va avea loc
Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda dau petrecere cu 500 de invitaţi la o lună după căsătorie! Unde va avea loc

Au mai fost căsătoriți

Atât Olguţa Vasilescu, cât şi Claudiu Manda au mai fost căsătoriţi. Fostul ministru al Muncii – cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară, iar Claudiu Manda, cu Andreea, medic stomatolog, reamintește Mediafax.

Lia Olguța Vasilescu a luat decizia de a-și păstra numele după căsătoria cu Claudiu Manda. “Tata și-a dorit băiat, n-a avut băiat, așa ca o să-i păstrez numele!”, a declarat ea. Cei doi și-a cumpărat recent o casă în centrul Craiovei, care a costat 230.000 de euro.

Claudiu Manda va pleca, cel mai probabil, la Strasbourg după alegerile europarlamentare din 26 mai, el obținând un loc eligibil pe lista PSD. Manda se vede nevoit să renunțe, astfel, la funcția de președinte al Comisiei parlamentare de control al SRI. „Trebuie să predea ştafeta de la această comisie şi să identificăm un coleg care să preia activitatea comisiei. Nu poţi să te ocupi şi de campania electorală şi pentru tine şi pentru partid şi de comisia de control a SRI. Nu că nu ar putea lucra împreună, dar totuşi, zic, să fie separat”, i-a transmis Liviu Dragnea.