News

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se pregătesc de o lovitură uriașă. Ce îl așteaptă pe Rareș Bogdan

12.04.2019 | 15:15
Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda se pregatesc de o lovitura uriasa Ce il asteapta pe Rares Bogdan

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au primit semnalul de la Dragnea, iar acum se pregătesc de o lovitură uriașă. Mai exact, PSD organizează un eveniment important în Craiova, Oltenia, iar ca personaj central este Manda, ajutat, probabil, de soția sa, Olguța Vasilescu.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se predătesc de o lovitură uriașă. Se anunță miting, la Craiova

Este vorba despre un miting electoral, care va avea loc în cursul zilei de vineri, 12 aprilie, de la ora 16:00. Invitați de seamă vor fi Liviu Dragnea, senatorul Claudiu Manda și, din spusele celui din urmă, alți 40.000 de participanți. De asemenea, pentru eveniment s-a hotărât și un cod vestimentar: toți participanții să fie îmbrăcați în alb. Acțiunea din centrul celui mai mare oraș din Oltenia va aduna peste 40.000 de participanți.

„Ne vedem mâine la miting, în Craiova. Vom fi peste 40.000 de oameni”, a scris șeful comisiei SRI pe pagina sa de Facebook. De asemenea, Manda a mai susținut, sâmbătă, că mitingul PNL organizat la Craiova, a fost ”un mare fâs”, spre deosebire de cel ce va urma.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se pregătesc de o lovitură uriașă. Ce îl așteaptă pe Rareș Bogdan
Se anunță miting mare, la Craiova

”Mitingul PNL de azi, un mare FÂS!”

„Am văzut mitingul PNL de azi (sâmbătă – n.r.). Un mare FÂS! Doar lozinci, nimic concret pentru Oltenia. Ne vedem în data de 12 aprilie, la ora 16:00, în acelaşi loc, să-i arătăm lui Sică Mandolină şi celorlalţi clovni ce înseamnă Oltenia. #vincamasilealbe #oltenia”, a scris Claudiu Manda pe contul său de socializare, sâmbătă seară. Despre eveniment a vorbit și liderul PSD Dolj.

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se pregătesc de o lovitură uriașă. Ce îl așteaptă pe Rareș Bogdan
Este vorba despre un miting electoral, care va avea loc în cursul zilei de vineri

„Suntem organizati, ne asteptam la 40.000 de simpatizanti, de votanti, de militanti ai nostri. Acest miting se va desfasura la ora 16:00 pe strada A.I. Cuza. O sa fim toti imbracati in alb. Este primul miting pe care il facem in perspectiva alegerilor europarlamentare. Vor fi prezenti pe scena lideri din Oltenia, vor fi prezenti pe scena primii 20 de candidati, vor fi prezente persoane din conducerea organizatiei nationale si din Guvern. Suntem in faza de precampanie si credem ca ar trebui sa le spunem oamenilor nostri de ce candidam”, a spus oficialul.