Video. Un fost jucător al lui Manchester United a murit la 36 de ani! În 2004 o îngenunchea pe Dinamo

liam miller, manchester united, celtic, dinamo, 2004, video

Doliu în fotbalul din Marea Britanie! Un fost fotbalist care a evoluat pentru Manchester United şi Celtic s-a stins din viaţă vineri seară

Liam Miller a fost diagnosticat cu cancer la pancreas în luna noiembrie a anului trecut. Fostul internaţional irlandez a pierdut lupta cu boala necruţătoare şi s-a stins din viaţă, la doar 36 de ani. Decesul acestuia a fost anunţat vineri seara, iar fostele cluburi la care a evoluat au trimis deja mesaje de condoleanţe.

"Toţi cei care o iubim pe Celtic suntem extrem de trişti după decesul lui Liam Miller, fostul nostru mijlocaş. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia şi prietenii lui", a fost mesajul postat de Celtic, echipă la care Liam Miller a jucat timp de patru ani.

Liam Miller, decisiv în meciul Dinamo - Manchester United 1-2

Liam Miller a mai evoluat în carieră pentru Manchester United, Aarhus, Leeds United, Sunderland, QPR, Hibernian, Perth Glory, Brisbane Roar, Melbourne City, Cork City şi Wilmington Hammerheads. Pentru echipa naţională a Irlandei, fostul mijlocaş a bifat 21 de selecţii şi un gol.

În sezonul 2004-05, Liam Miller a bifat 24 de minute în meciul Dinamo - Manchester United 1-2, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. La patru minute după ce a intrat pe teren, mijlocaşul central a trimis o pasă în careul "câinilor", iar Angelo Alistar a împins minga în proprie poartă.