Video. Un fost jucător al lui Manchester United a murit la 36 de ani! În 2004 o îngenunchea pe Dinamo

Razvan Nicolae    Silviu Ghering   
in Dinamo
10/02/2018, 10:40
Video. Un fost jucător al lui Manchester United a murit la 36 de ani! În 2004 o îngenunchea pe Dinamo

Liam Miller a fost diagnosticat cu cancer la pancreas în luna noiembrie a anului trecut. Fostul internaţional irlandez a pierdut lupta cu boala necruţătoare şi s-a stins din viaţă, la doar 36 de ani. Decesul acestuia a fost anunţat vineri seara, iar fostele cluburi la care a evoluat au trimis deja mesaje de condoleanţe.

Toţi cei care o iubim pe Celtic suntem extrem de trişti după decesul lui Liam Miller, fostul nostru mijlocaş. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia şi prietenii lui”, a fost mesajul postat de Celtic, echipă la care Liam Miller a jucat timp de patru ani.

Liam Miller, decisiv în meciul Dinamo – Manchester United 1-2

Liam Miller a mai evoluat în carieră pentru Manchester United, Aarhus, Leeds United, Sunderland, QPR, Hibernian, Perth Glory, Brisbane Roar, Melbourne City, Cork City şi Wilmington Hammerheads. Pentru echipa naţională a Irlandei, fostul mijlocaş a bifat 21 de selecţii şi un gol.

În sezonul 2004-05, Liam Miller a bifat 24 de minute în meciul Dinamo – Manchester United 1-2, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. La patru minute după ce a intrat pe teren, mijlocaşul central a trimis o pasă în careul “câinilor”, iar Angelo Alistar a împins minga în proprie poartă.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.