News

Liberal din Vrancea amenințat cu un cuțit de către un candidat PSD. Polițiștii au deschis o anchetă

07.09.2020 | 23:00
Liberal din Vrancea amenintat cu un cutit de catre un candidat PSD Politistii au deschis o ancheta
Femeia și-a înjunghiat soțul. Sursa foto: spynews.ro
ADVERTISEMENT

Un candidat de pe listele PSD Vrancea a amenințat cu cuțitul, luni, într-o spălătorie, un simpatizant al PNL după un schimb de replici dure.

Poliția vrânceană s-a autosesizat după ce simpatizantul PNL a făcut plângere că că ar fi fost ameninţat cu cuţitul de un candidat al Partidului Social Democrat din localitate., scrie Libertatea.

ADVERTISEMENT

„Luni, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Slobozia Bradului au fost sesizaţi de un bărbat din localitate despre faptul că în cursul zilei de ieri ar fi fost ameninţat de o persoană cunoscută. Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, Lidia Braşoveanu.

Un liberal din Vrancea a fost amenințat cu cuțitul de către un candidat PSD

Potrivit autorităților, simpatizantul PNL ar fi fost amenințat cu cuțitul într-o benzinărie.

„Ion M., candidat pe listele PSD Vrancea la alegerile locale din 27 septembrie, a ameninţat cu un cuţit ieri, 6 septembrie, un simpatizant al PNL Filiala Vrancea. Incidentul reprobabil s-a produs în incinta unei spălătorii auto de pe raza comunei Slobozia Bradului, acolo unde simpatizantul liberal a fost agresat şi s-a temut pentru viaţa sa”, au transmis liberalii într-un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Însă, în urma acestui episod, primarul din localitate a afirmat că pe listele de candidaţi ai PSD pentru Consiliul Local nu există nicio persoană cu acest nume.

„Nu există niciun candidat pe listele noastre cu acest nume. În plus, nu am cunoştinţă că un asemenea incident s-ar fi petrecut pe raza comunei noastre”, a declarat primarul Iulian Dumitru.

ADVERTISEMENT

Amintim faptul că alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie, atunci când se va da accesul la urne, ținându-se cont, însă, de măsurile în vigoare privind pandemia de coronavirus.

Campania electorală, care a început pe 28 august, se va încheia cu 24 de ore înainte de deschiderea urnelor. În luptă s-au înscris sute de mii de candidaţi din toată ţara, pentru cele 43.000 de posturi de consilieri locali, preşedinţi de consilii judeţene sau primari.

ADVERTISEMENT