Fotbal intern

Licența lui Dinamo depinde de Laurențiu Corbu! Câți bani are de încasat fundașul dat afară de Dusan Uhrin

20.04.2020 | 19:19
Licenta lui Dinamo depinde de Laurentiu Corbu Cati bani are de incasat fundasul dat afara de Dusan Uhrin
Laurențiu Corbu a plecat de la Dinamo în februarie. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Laurențiu Corbu a fost unul dintre fotbaliștii dați afară de Dusan Uhrin de la Dinamo la începutul acestui an, dar licența pentru sezonul viitor al clubului din Ștefan cel Mare depinde de fundașul ajuns la Chindia. Oficialii „alb-roșiilor” trebuie să îi plătească jucătorului restanțe salariale în valoare de 8.000 de euro.

Laurențiu Corbu are de recuperat bani de la Dinamo

Dinamo se află în cea mai dificilă situație, cel puțin din punct de vedere financiar, din ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare are nevoie de 180.000 de euro pentru obținerea licenței de participare în sezonul viitor al Ligii 1, iar o parte din sumă îi este datorată lui Laurențiu Corbu.

Fundașul lateral a plecat de la Dinamo în februarie, după ce nu a mai intrat în planurile antrenorului Dusan Uhrin, dar are și acum, la peste două luni distanță, de încasat 8.000 de euro din contractul cu formația „alb-roșie”, salariile pe decembrie, ianuarie și prima parte a lunii februarie.

ADVERTISEMENT

Conform Prosport, oficialii dinamoviști i-au propus lui Corbu să semneze un document prin care își prezintă acceptul de a încasa salarii restante începând cu startul sezonului viitor, dar s-au lovit de refuzul fundașului ajuns la Chindia.

Datorii mari către Florin Prunea

Dinamo nu are datorii mari doar către unul dintre foștii fotbaliști, ci și către Florin Prunea, încă oficial al „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Prunea a dezvăluit, pe 17 aprilie, că ultimul salariu pe care l-a încasat de la Dinamo a fost cel pentru luna septembrie, având de primit o sumă ce se ridică la 15.000 de euro.

Sunt restanţe destul de mari nu numai către jucători, ci şi către furnizori. Situaţia nu e una grozavă. Eu nu mi-am luat salariul din septembrie.

ADVERTISEMENT

Mă întreabă şi nevastă-mea: ‘băi băiatule, dar tu, intrări, nimic?’ Totul se leagă de primirea licenţei. Eu am încredere că dacă nu se vor găsi soluţii, tot Negoiţă va face o infuzie de capital şi va da banii”, a recunoscut Florin Prunea.

ADVERTISEMENT