Fotbal intern

Licența Rapidului depinde de Daniel Pancu: „Mi-au cerut cazierul” + „Au plătit salariul doar pe ianuarie la tot clubul”

28.04.2020 | 13:01
Licența Rapidului depinde de Daniel Pancu: „Mi-au cerut cazierul” + „Au plătit salariul doar pe ianuarie la tot clubul”
Daniel Pancu, fostul antrenor de la Rapid. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu dezvăluie că situația financiară de la Rapid nu este perfectă, ultimul salariu primit de angajați fiind cel pentru luna ianuarie. Fostul antrenor al giuleștenilor susține că oficialii Rapidului au început să lucreze la dosarul de licențiere și i-au cerut cazierul.

Rapid, datorii de două luni către angajați

Daniel Pancu a fost demis de la Rapid după un început mai slab de sezon de primăvară, dar antrenorul a refuzat să rezilieze contractul fără să primească drepturile financiare, motiv pentru care încă este angajat al clubului.

Pancu recunoaște că situația financiară a Rapidului nu este grozavă, dar oficialii au început să pregătească dosarul de licențiere pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Mă duc să îmi iau cazierul, pentru că mi-au cerut de la club. Au nevoie de cazierul meu pentru obținerea licenței, toți antrenorii cluburilor trebuie să facă asta. 

Au fost negocieri doar atunci în prima zi, de atunci nu am mai discutat. Nu m-a mai interesat acest aspect.

ADVERTISEMENT

E posibil să aibă și probleme financiare, au plătit doar salariul pe luna ianuarie la tot clubul. Nu vreau ca în această perioadă dificilă să mai vin și eu cu contractul meu”, a declarat Daniel Pancu la Gsp Live.

„Am suferit foarte mult, au fost momente grele”

Daniel Pancu recunoaște că a fost afectat de decizia luată de oficialii de la Rapid, de a-l înlocui cu Dan Alexa, și admite că nu este dispus să renunțe la banii din contract.

ADVERTISEMENT

Am suferit foarte mult, au fost momente grele și nu e normal să plec fără despăgubiri dacă nu am fost lăsat până la finalul campionatului. 

Pe lângă perioada asta mai aveam doi ani de contract, am renunțat la unul și mai voiam despăgubirile de pe încă un sezon. Un sezon plus până la finalul acestui sezon. Banii erau în trei tranșe, la distanțe mari”, susține Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

Rapid, cu Daniel Pancu pe banca tehnică, a înregistrat două remize, 0-0 cu Turris și ASU Poli, și o înfrângere, 0-1 cu Reșița, în primele trei partide din 2020 și ocupă locul șase în clasamentul Ligii a doua, la două puncte de CS Mioveni, ocupanta primei poziții direct promovabile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri