Carousel hot news

S-a stabilit ziua licitaţiei pentru Rapid. Câte milioane cere Moraru

Lichidatorul judiciar al Societăţii Comerciale Fotbal Club Rapid SA, Sierra Quadrant, a anunţat data primei licitaţii publice cu strigare pentru vânzarea celor cinci certificate de marcă şi a...
31.10.2017 | 00:02
S-a stabilit ziua licitaţiei pentru Rapid. Câte milioane cere Moraru

Lichidatorul judiciar al Societăţii Comerciale Fotbal Club Rapid SA, Sierra Quadrant, a anunţat data primei licitaţii publice cu strigare pentru vânzarea celor cinci certificate de marcă şi a celor 23 de trofee găsite în vitrina clubului. Pentru acestea, Azuga Waters – principalul creditor al fostei grupări giuleştene -, firma lui Valerii Moraru, cere nu mai puţin de 3,4 milioane de euro.

Din cauza acestei sume exagerate, cei ce vor să “cumpere” istoria Rapidului vor trebui să depună ca garanţie de participare la licitaţie 10% din aceasta, adică 340.000 de euro, iar în plus vor trebui să achiziţioneze caietul de sarcini în valoare de 2.000 de lei plus TVA. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Licitaţia pentru Rapid are ca obiect trofee de mică importanţă

Dacă nu va exista doritor să intre în posesia mărcilor şi trofeelor la licitaţia de pe 10 noiembrie, la următoarele preţul va fi scăzut cu câte 340.000 de euro, până la limita de jos stabilită la 1,7 milioane de euro. Şi aşa suma este exagerată, atâta timp cât o firmă de specialitate a evaluat FC Rapid la doar 406.000 euro.

Mai mult, cum există pe rol un proces în care ANAF contestă statutul de creditor majoritar al Azuga Waters, din cauza datoruiilor nechitate la bugetul de stat, s-ar putea ajunge în situaţia ca fiscul să devină creditorul principal.

În altă ordine de idei, nu vor face obiectul licitaţiei cele trei titluri de campioană a României, cele 13 Cupe ale României, cele 4 Supercupe, o Cupă a Ligii sau două Cupe Balcanice, ci doar trofee de mai mică importanţă, care vor putea fi achiziţionate doar la pachet. Pe listă apar ASOCIATIA MUNICIPALA DE FOTBAL BUCURESTI F.C. RAPID – 1.993 – Locul III – Ediţia 2007/2008, CUPA INTER AGRO – Turneul Internaţional de Fotbal – PLOIESTI – ROMANIA o8-1o OCT. 2003 – LOCUL III, TURNEUL “FOTBAL 2000”, BUCURESTI ROMANIA – 16-19 – 06.1997- LOCUL II, FINALIST CUPA ROMANIEI TUBORG – EDITIA 1998-199g sau… ZILELE LOCALITATII MACIUCA DIN DATA DE 15.08.2015.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri