Sport

Licitația tricourilor Universității Craiova s-a terminat! Banii strânși de Peluza Nord vor fi donați către victimele războiului din Ucraina

Strângerea de fonduri organizată de Peluza Nord, cu ajutorul formației din Bănie, s-a terminat. Banii obținuți din licitația tricourilor „alb-albaștrilor ” din CS Mioveni-Universitatea Craiova vor fi donați către un ONG.
10.04.2022 | 13:37
Licitatia tricourilor Universitatii Craiova sa terminat Banii stransi de Peluza Nord vor fi donati catre victimele razboiului din Ucraina
Licitația tricourilor „alb-albaștrilor” din CS Mioveni-Universitatea Craiova s-a terminat! Banii strânși de Peluza Nord vor fi donați către poporul ucrainian
ADVERTISEMENT

Strângerea de fonduri organizată de fanii Universității Craiova din Peluza Nord cu scopul de a ajuta comunitatea de refugiați din Ucraina a luat sfârșit. Suma strânsă din licitarea tricourilor de joc ale elevilor lui Laurențiu Reghecampf va fi donată de galeria oltenilor către un ONG.

Licitația tricourilor „alb-albaștrilor” s-a terminat! Suma obținută de către Peluza Nord va fi donată către un ONG

La partida CS Mioveni-Universitatea Craiova, scor 0-3, jucătorii formației din Bănie au purtat tricouri speciale, în semn de solidaritate pentru poporul ucrainian. Acestea au fost personalizate cu numele orașelor din Ucraina afectate în timpul conflictului cu Rusia.

ADVERTISEMENT

Tricourile „juveților” le-au fost oferite galeriei clubui, care s-a ocupat de strângerea de fonduri destinată refugiaților din Ucraina. Acestea au fost scoase la licitație zilnic, în ordinea numerelor purtate de jucătorii care au făcut parte din lotul Universității Craiova în partida cu CS Mioveni, pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Nord.  Licitația celor 21 de tricouri oficiale trimise de Universitatea Craiova către galeria formației din Bănie s-a desfășurat în rubrica de comentarii ale postărilor create de Peluza Nord.

În urma acestei campanii organizată de Peluza Nord, acesția au reușit să obțină 31.200 de lei. Această sumă va fi donată în totalitate unui ONG, cu scopul de a ajuta comunitatea de refugiați din Ucraina. FANATIK a aflat că membrii galeriei vor decide săptămâna viitoare numele organizației care va prelua acești bani.

ADVERTISEMENT

Tricoul lui Atanas Trică-Balaci a strârnit cel mai mare interes printre suporterii Universității Craiova

Suporterii Universității Craiova au licitat pentru fiecare tricou în parte, însă fanii au avut un interes sporit pentru cel al lui Atanas Trică-Balaci. Tânărul atacant al oltenilor este nepotul unuia dintre cei mai mari fotbaliști din istoria „Științei”, Ilie Balaci.

Pentru tricoul purtat de nepotul regretatului Ilie Balaci, fanii Universitații Craiova au luat cu asalt rubrica de comentarii a postării. La finalul licitației, Peluza Nord a obținut cea mai mare sumă din această campanie, 4.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Vârful de doar 17 ani a evoluat pe finalul reprizei secunde a meciului CS Mioveni-Universitatea Craiova, scor 0-3, însă nu a avut performanțe notabile. Atanas Trică-Balaci l-a înlocuit pe teren în minutul 86 al partidei pe marcatorul ultimului gol al „alb-albaștrilor”, Ștefan Baiaram.

Atanas a debutat cu gol la Universitatea Craiova în acest sezon al Casei Pariurilor Liga 1, în victoria „alb-albaștrilor” cu Dinamo, scor 6-1. De la primul său meci în tricoul „Științei”, atacantul oltenilor a mai bifat două prezențe în campionat pentru trupa lui Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISEMENT

Alexandru Crețu a uitat să liciteze pentru tricoul său din CS Mioveni-Universitatea Craiova, scor 0-3

Alexandru Crețu traversează o perioadă bună în Bănie. Mijlocașul defensiv adus în decursul acestui sezon de Casa Pariurilor Liga 1 de la FCSB și-a câștigat un loc de titular în linia de mijloc aliniată de Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova.

Acesta a fost titular în victoria „juveților” cu CS Mioveni, scor 3-0, însă a terminat partida pe banca de rezerve, fiind înlocuit cu Ovidiu Bic în minutul 86. Crețu a declarat în timpul unei conferințe de presă că își dorește să liciteze pentru tricoul său, însă jucătorul nici măcar nu a încercat.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,65 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT