News

Lider al Opoziției: Viorica Dăncilă a încurcat propunerile pentru nominalizarea noilor miniștri

Autor: Claudiu Ilie | 20.04.2019 | 12:42
Lider al Opoziției: Viorica Dăncilă a încurcat propunerile pentru nominalizarea noilor miniștri
Eugen Tomac o acuza pe Viorica Dancila ca a incurcat propunerile pentru ministere

Eugen Tomac o ia peste picior pe Viorica Dăncilă! Într-o postare făcută pe Facebook, președintele PMP spune că premierul României a încurcat propunerile la nominalizarea noilor miniștri! Liderul partidului de opoziție spune că la Justiție l-a propus pe Eugen Nicolicea, care ”va avea o agendă și mai agresivă pentru salvarea lui Daddy”. Cealaltă nominalizare îl neliniștește pe Tomac.

Tomac spune că Viorica Dăncilă a încurcat propunerile pentru nominalizarea noilor miniștri

“Dăncilă a încurcat propunerile la nominalizarea noilor miniștri. PSD pare ca bate în retragere cu unele numiri de noi miniștri. Dacă pentru portofoliul de la justiție nu se dezminte și propune un ministru care va avea o agendă și mai agresivă pentru salvarea lui Daddy, la Diasporă vine cu o propunere care nu spune nimic.

Mă așteptam ca, după nominalizarea lui Nicolicea la justiție, să-l propună pe Bădălau la Diasporă. Vă imaginați ce entuziasm ar fi fost în Diasporă dacă Bădălau pleca de la Economie la acest minister pentru românii uitați de Guvernul PSD”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP crede că Niculae Bădălău trebuia numit la Ministerul românilor de pretutindeni

Niculae Bădălău a scandalizat o țară întreagă, după ce a jignit diaspora! Senatorul PSD a apărut într-o filmare făcută la o petrecere de botez care a avut loc în Bolintin Vale, alături de un lăutar care îi dedică o melodie cu versuri jignitoare la adresa românilor plecați la muncă în străinătate: „Să vină diaspora / Că noi ne p…m pe ea”. În filmare se mai aud versuri precum „Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău” și N-aveam frică de orice, la putere-i PSD”.

Niculae Bădălău era chiar naș, iar petrecerea se pare că a avut loc în curtea sa. Senatorul a avut însă o explicație. Respectiva formație cred că a fost undeva la 4-5 dimineața. Nici nu știu dacă mai eram acolo, plecasem cu soția. Și au cântat ce au cântat”, a spus el.

E foarte greu la astfel de formații să le controlezi textul și să știi ce dânșii au în texte. Cred că a fost o improvizație. Dezaprob în totalitate un asemenea limbaj și o asemenea atitudine”, a încercat atunci să se apere Bădălău.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!