News

Lider al protestelor anti-vaccin din Zalău, infectat cu Covid-19, la spital: ”Vaccinați-vă cât mai repede!”

Un lider al protestelor anti-vaccin din Zalău s-a infectat cu Covid-19 și a ajuns la spital. Cu masca de oxigen pe figură, acesta le-a recomandat oamenilor să se vaccineze cât mai repede.
05.10.2021 | 23:49
Lider al protestelor antivaccin din Zalau infectat cu Covid19 la spital Vaccinativa cat mai repede
ADVERTISEMENT

Un lider al protestelor anti-vaccin și-a schimbat total poziția față de criza sanitară extrem de gravă prin care trece România în această perioadă.

Erno Kovacs, om de afaceri din Zalău în vârstă de 50 de ani, alăturat în ultimele luni mișcărilor de stradă anti-restricții și anti-vaccin, a constatat pericolul bolii abia după ce s-a infectat.

ADVERTISEMENT

Acesta a ajuns la spital, iar acum susține vaccinarea anti-Covid și spune că îi pare rău pentru ceea ce a făcut înainte.

Un lider al protestelor anti-vaccin din Zalău s-a infectat cu Covid-19: ”Îmi pare rău că nu m-am vaccinat”

În ultimele luni, Erno Kovacs s-a remarcat ca o voce vehementă în comunitatea sălăjeană împotriva vaccinării anti-Covid și a măsurilor de restricție contra răspândirii bolii.

ADVERTISEMENT

De altfel, el s-a alăturat mai multor proteste organizate de reprezentanții AUR în mai multe orașe din țară.

Într-o serie de poze postate pe site-ul personal de Facebook, acesta apare alături de fosta membră AUR, Diana Șoșoacă, probabil cea mai aprigă contestatară a măsurilor din pandemie.

ADVERTISEMENT

După toate aceste ieșiri publice în rândul protestatarilor, Erno Kovacs și-a schimbat total opinia. Asta pentru că virusul l-a pus la pat. Cetățeanul din Zalău este acum la spital, iar de acolo trimite mesaje pentru cei care nu cred în coronavirus.

”Vaccinați-vă, dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsați să treacă timpul. 

ADVERTISEMENT

Chiar există Covid. Aveți grijă de voi și de familiile voastre și copii voștri. Mă înclin în fata medicilor. Ei au o misiune foarte grea Chiar sunt eroi. Vă felicit domnilor doctori”, a scris Kovacs pe Facebook.

Postarea lui Kovacs, reacții diferite în mediul online

Mesajul postat de Erno Kovacs pe Facebook, în care anunță că regretă faptul că nu s-a vaccinat și acceptă existența Covid-19, a stârnit reacții diferite.

O parte dintre prietenii acestuia sunt adepții teoriei conspirației și îl acuză că ”s-a vândut” pentru a spune că există noul coronavirus.

Alții spun că știu prin ce trece acesta, dat fiind faptul că și ei au fost infectați. ”Sănătate multă, și eu am trecut prin calvarul numit Covid. Nu-i de glumă, mai ales pentru cei cu probleme de sănătate. Țu ești un luptător Erno, o să te faci bine”.

ADVERTISEMENT