News

Lider din Clanul Sportivilor, urmărire ca în filme în trafic. De ce fugea de polițiști

Unul dintre liderii din Clanul Sportivilor a a fost urmărit în trafic pentru că nu a oprit la semnalul agenților de la Brigada Rutieră.
18.02.2023 | 18:01
Lider din Clanul Sportivilor urmarire ca in filme in trafic De ce fugea de politisti
Bărbatul a fost prins la scurt timp după ce a produs un accident Foto: hepta
ADVERTISEMENT

Bărbatul, care conducea mașina după ce consumase alcool, a refuzat să oprească pentru un control efectuat de polițiștii de la Brigada Rutieră a Capitalei.

Lider din Clanul Sportivilor, urmărire ca în filme în trafic

Bărbatul ar fi Robert Nica, lider al Clanului Sportivilor, potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN. După ce a fugit de polițiști, bărbatul a ajuns în Sectorul 4, unde a lovit un alt autoturism și astfel a fost prins și reținut.

ADVERTISEMENT

Vineri, polițiștii din cadrul Secției 26 au făcut semnal regulamentar de oprire unei mașini la volanului căruia se afla Nica. Acesta nu s-a conformat semnalului și pentru a se sustrage controlului și-a continuat deplasarea, au informat reprezentanții Brigăzii Rutiere.

„La data de 17 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 26, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanului căruia se afla un bărbat.

ADVERTISEMENT

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului şi  pentru a se sustrage controlului şi-a continuat deplasarea.

În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea bărbatului, care atunci când a ajuns pe o stradă din sectorul 4 a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, situație care nu l-a determinat să se oprească, deși, în urma accidentului de circulație, conducătorul autovehiculului a avut nevoie de îngrijri medicale”, se arată într-un comunicat de presă al reprezentanților poliției rutiere.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au reușit să-l prindă la scurt timp după producerea accidentului de circulație, polițiștii din cadrul Secției 26 reușind oprirea șoferului fugar.

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea bărbatului, care urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, mai precizează polițiștii.

ADVERTISEMENT

Bărbatul este acuzat de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT