News

Lider USR, atac dur la Viorica Dăncilă: „Este iresponsabilă”. Moțiunea de cenzură ar fi un „act de igienă”

29.09.2019 | 12:09
Lider USR atac dur la Viorica Dancila Este iresponsabila Motiunea de cenzura ar fi un act de igiena

Unul dintre cei mai marcanți lideri USR, Cristian Seidler, a criticat-o dur pe Viorica Dăncilă după episodul rușinos al numirii Rovanei Plumb pentru comisia de Transporturi în cadrul UE. Plumb a fost refuzată din cauza neclarităților din declarația de avere, iar premierul este nevoit să numească un alt comisar în locul ei.

Cristian Seidler, atac la Viorica Dăncilă: „Este total iresponsabilă”

„Iată o doamnă neconflictuală, dar total iresponsabilă. Atât de neconflictuală încât nu înţelege cum se face că nu toţi europenii vor să devină prieteni cu prietena dânsei pe care alţii prieteni comuni au salvat-o de la urmărirea penală. Şi insistă în iresponsabilitatea ei. De vină sunt mereu alţii. Mă mir că nu l-a amintit pe Soros”,  este mesajul extrem de dur al lui Seidler, postat pe pagina de Facebook.

Liderul USR a spus că România este condusă de o gașcă de impostori, iar moțiunea de cenzură ar fi un act de igienă necesar pentru toți. De altfel, în legătură cu moțiunea, PNL s-a lăudat că are toate voturile necesare și că actul va fi semnat inclusiv de către aleșii PSD, cei care nu o susțin pe Viorica Dăncilă.

viorica dăncilă
Moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă ar putea trece. Sursa foto: digi24.ro

Seidler spune că guvernul e format dintr-o gașcă de impostori

„Moţiunea de cenzură devine un act de igienă. Cine nu o votează, vrea cu tot dinadinsul ca ţară să rămână repetentă şi să refacă anul. Pardon, anii. Prea mulţi ani. Noi, cei din USR PLUS, nu suntem perfecţi dar suntem de 100 de ori mai pregătiţi să guvernăm localităţi, judeţe şi toată ţara decât gaşca asta de impostori”, a adăugat Cristian Seidler.