Fotbal intern

Liderii DDB, întâlnire la hotel Phoenicia cu Pablo Cortacero după bătaia de la Rin. Foto Exclusiv

22.12.2020 | 15:25
Liderii DDB intalnire la hotel Phoenicia cu Pablo Cortacero dupa bataia de la Rin Foto Exclusiv
Liderii DDB, întâlnire la hotel Phoenicia cu Pablo Cortacero după bătaia de la Rin. Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Ca la Dinamo, la nimeni! Venirea lui Pablo Cortacero în România la Adunarea Generală a Acționarilor a dinamitat lucrurile în club, care iau o întorsătură neașteptată.

Așa cum FANATIK a anunțat, spaniolul a preluat total controlul clubului, oamenii săi sunt cei care au acum drept de semnătură, mai exact Alex Couto și Dorin Șerdean și până și milionul virat de către suporterii dinamoviști poate fi acum manageriat de iberici după bunul plac.

ADVERTISEMENT

Toate astea se întâmplă după ce săptămâna trecută fanii au reușit să-l revoce din funcție pe Alex Couto, director general al clubului. Constantin Eftimescu chiar a mers la hotelul unde este cazat spaniolul, cu o hârtie prin care trebuie să părăsească hotelul și să predea mașina de urgență. Alex Couto a refuzat și a atacat în instanță decizia CA de săptămâna trecută. Mai mult decât atât, Couto a mers și la AGA, din postura de invitat al lui Pablo Cortacero.

Liderii DDB s-au întâlnit cu Pablo Cortacero după bătaia de la Rin

După hotărârile luate de AGA, Nicu Tararache și Alexandru Anghel, lideri DDB, au mers la Rin pentru a-i cere explicații lui Pablo Cortacero. Fanii l-au întrebat cum este posibil să vină în România în condițiile în care de pe 13 august, de când a preluat clubul, nu a virat niciun ban.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au degenerat, iar Anghel a fost bătut de către bodyguardul lui Cortacero despre care se crede că a fost angajat de către Dorin Șerdean! Președintele a avut probleme în a intra pe stadion la ultimul meci jucat în Ștefan cel Mare, cel cu CFR Cluj, nefiind pe lista invitaților.

Discuție de o oră și jumătate între fani și Cortacero

Alexandru Anghel a mers la Poliție, dar a făcut și toate demersurile necesare pentru a demonstra că a fost agresat fizic, fiind aruncat în cap. Nu s-a lăsat și a mers cu un alt grup de lideri DDB la hotelul Phoenicia pentru a pune presiune pe actualul acționar majoritar de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Conform martorilor prezenți, discuția s-a purtat seara târziu și a durat 1 oră și jumătate. Concluzia discuțiilor a fost că Pablo Cortacero nu vrea sub nicio formă să cedeze acțiunile clubului și le-a reiterat fanilor că banii au fost trimiși și vor veni. De această dată însă nu s-a mai ajuns la violență fizică sau verbală, dar în niciun caz fanii n-au mers să-și ceară scuze ibericului, așa cum a spus Cortacero.

Liderii DDB, întâlnire la hotel Phoenicia cu Pablo Cortacero după bătaia de la Rin. Foto Exclusiv
Liderii DDB, întâlnire la hotel Phoenicia cu Pablo Cortacero după bătaia de la Rin. Foto

”Serios? De 4 luni tot se virează bani și tot ajung. Cum am putea să mai credem și să mai așteptăm să vină niște bani care nu există? Cedează acțiunile că noi avem soluții concrete să salvăm clubul! Nu te transforma în groparul lui Dinamo”, a fost mesajul fanilor prezenți la întâlnire către Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Ruben Lopes, new-entry în Consiliul de Administrație de la Dinamo

Dar spaniolul o ține pe a lui că mărirea de capital va fi reală și o fundație necunoscută din Londra, Logaro Capital Ltd., cu sediul în Anglia și cu trei spanioli acționari cu câte o liră sterlină, au virat deja 1,5 milioane de euro în baza unui contract secret cu o firmă a lui Pablo Cortacero și tot ei vor mai vira încă 5 milioane de euro pentru mărirea de capital. Reprezentantul acestei fundații din Londra a fost introdus ieri și în Consiliul de Administrație al lui Dinamo. Numele lui este Ruben Lopes.

De asemenea, i s-a pus în vedere să nu folosească banii virați de către suporteri prin Program DDB, 1 milion de lei, pentru plata spaniolilor din conducere, ci această sumă să ajungă la jucători și la angajații clubului care sunt neplătiți de 5 luni!

ADVERTISEMENT