Sport

Liderii de la U Craiova, luați la țintă de fani: „Catastrofe!” Reacții dure după umilinţa cu FCSB

Liderii din teren de la U Craiova au fost luați la țintă de fanii „alb-albaștrilor”. Au existat mii de reacții după eșecul umilitor cu FCSB, 1-4.
26.07.2021 | 13:13
Liderii de la U Craiova luati la tinta de fani Catastrofe Reactii dure dupa umilinta cu FCSB
ADVERTISEMENT

U Craiova continuă să dezamăgească. „Juveții” nu s-au regăsit în partida cu FCSB de pe „Arena Națională” și au pierdut cu 1-4. Formația lui Gigi Becali a avut 3-0 de la pauză, astfel că repriza secundă a fost doar o formalitate.

Înfrângerea vine într-un moment foarte prost pentru Universitatea. Oltenii l-au dat afară pe antrenorul Marinos Ouzounidis, au vândut cel mai bun jucător, pe Alexandru Cicâldău, iar joi trebuie să întoarcă rezultatul din prima manșă a duelului cu Laci din Conference League.

ADVERTISEMENT

Liderii de la U Craiova au fost luați la țintă de fanii echipei: „Catastrofe! Mateiu și Bancu trebuie lăsați să plece”

Chiar dacă Știința a pus mâna pe trofeul Supercupei României, echipa ar putea să părăsească prematur competițiile europene și să aibă un start prost de campionat, lucru care ar putea conta enorm în economia calculelor la titlu. Cu evoluții ca în meciurile cu Laci și FCSB, Universitatea Craiova ar putea fi doar o echipă de mijlocul clasamentului în România.

Eșecul cu FCSB a fost digerat cu greu de fanii „alb-albaștrilor”. Echipa lui Dinu Todoran a făcut un meci extraordinar. Olimpiu Moruțan, cu o execuție superbă, Octavian Popescu, fost jucător al Universității, Andrei Cordea au fost jucătorii FCSB-ului care au înscris.

ADVERTISEMENT

Ca „umilința” să fie completă, Alexandru Mateiu a marcat în propria poartă, iar scorul arăta 4-0 pentru „roș-albaștri”. Reușita lui Jovan Markovic a mai îndulcit puțin situația. Atacantul Craiovei a făcut șah-mat apărarea rivalilor, reușind o fază superbă.

Jocul foarte slab al Craiovei a provocat mii de reacții pe site-urile de socializare, iar suporterii olteni nu au avut milă de Bancu și compania: „Nu-s de vină jucãtorii, de vinã e Rotaru că le dă salariile la zi, iar ei nu joacă nimic pentru suporteri. Trist, dar adevãrat. Asta este, îmi susțin echipa şi în momente mai proaste. Forța Ştiința,” „Catastrofe, suntem fără antrenor și fără jucători. Pigliacelli praf, Bancu praf, Bic praf, Baiaram praf…Markovic trebuie să joace lângă Koljic și Gustavo titular” sau „Mateiu și Bancu ar trebui lăsați să plece.

ADVERTISEMENT

Mulțumim, Marinos! Aveam ceva dubii până în seara asta, acum sunt sută la sută sigur că ai făcut minuni cu acești jucători,” au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Alexandru Mateiu a fost ironic după eșecul cu FCSB: „Nu mai suntem ăia buni, suntem cei mai slabi. Nu este sfârşitul campionatului”

Fotbaliștii Craiovei au fost debusolați total de cele două goluri primite rapid de la FCSB. Oltenii trebuie să-și revină repede, deoarece returul cu albanezii de la Laci este joi, iar suporterii nu ar mai accepta o nouă umilință de jucătorii despre care se spune mereu că beneficiază de cele mai bune condiții la clubul din Bănie.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea cu FCSB, Alexandru Mateiu a lăsat de înțeles că oamenii uită destul de repede lucrurile foarte bune întâmplate la Universitatea în ultima vreme, adică cucerirea a două trofee, Cupa și Supercupa României: „Este uşor să începi de la 2, 3 la 0. Şansa a fost de partea lor, le-a intrat tot astăzi.

Este simplu cu golurile astea norocoase şi să începi meciul atât de uşor. Şi noi dacă aveam 2, 3 la 0 cred că ne băteam noi joc de ei. Este uşor să începi de la 2, 3 la 0.

Şansa a fost de partea lor, le-a intrat tot astăzi. Este simplu cu golurile astea norocoase şi să începi meciul atât de uşor. Şi noi dacă aveam 2, 3 la 0 cred că ne băteam noi joc de ei,” a spus mijlocașul experimentat al Științei.

  • 2014 este anul în care Alexandru Mateiu a semnat cu Universitatea Craiova
  • 31 de ani are fotbalistul originar din Brașov

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1.38 este cota pentru victoria gazdelor. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT