News

Liderii PNL și USR au semnat „Angajamentul pentru Noul București”. Anunțul lui Nicușor Dan

04.09.2020 | 21:29
Liderii PNL si USR au semnat Angajamentul pentru Noul Bucuresti Anuntul lui Nicusor Dan
ADVERTISEMENT

Nicușor Dan, candidatul PNL și USR pentru Primăria Generală, a anunțat că mai mulți lideri ai partidelor respective au semnat un document care să ateste alianța dintre PNL și USR.

Angajamentul pentru Noul București”, așa cum se numește documentul, are ca scop salvarea Capitalei de sub „domnia” Gabrielei Firea.

ADVERTISEMENT

Printre semnatari se numără Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Cioliș sau Violeta Alexandru, dar și alți politicieni importanți din PNL sau USR.

Liderii USR și PNL au semnat „Angajamentul pentru București”

Nicușor Dan este cotat momentan, conform sondajelor de opinie, cu prima șansă în fața Gabrielei Firea. Actualui candidat al USR pentru funcția de Primar General al Bucureștiului ar câștiga alegerile dacă ar avea loc mâine, cu un procentaj liniștitor, de peste 40%.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, sondajele se bazează pe o prezență la vot destul de ridicată, lucru care ar putea fi fals în contextul pandemiei de Covid-19.
În aceste condiții, realitatea se va vedea la finele lunii septembrie, la urne.

„Am semnat, astăzi, împreună cu Ludovic Orban, Dan Barna, Dacian Cioloș, președinții PNL și USR PLUS, și Violeta Alexandru, Claudiu Năsui, Vlad Voiculescu, liderii organizațiilor bucureștene ale PNL și USR PLUS, Angajamentul pentru Noul București.

ADVERTISEMENT

Acest document este angajamentul nostru comun că vom lucra unitar, pentru bucureșteni, în administrația publică a Municipiului București și sectoarele acestuia. Avem, iată, voința și determinarea de a face ceea ce trebuie pentru acest oraș.

Primul pas este să scăpăm Bucureștiul de Firea-PSD pentru a putea schimba în bine Capitala țării. Noul București are nevoie de susținerea fiecăruia dintre bucureșteni, a fiecăruia dintre voi.

ADVERTISEMENT

Veniți la vot pe 27 septembrie! Veniți la vot și votați echipa dreptei, votați candidații susținuți de PNL și USR PLUS la Primăria Generală, la primăriile de sector, la Consiliul General și consiliile de sector, iar noi garantăm că vom face ceea ce ne-am angajat”, a scris Dan pe Facebook.

ADVERTISEMENT