News

Liderul AUR, George Simion, se așteaptă la trădări: ”Va exista un Iuda. Îl vom exclude”

13.12.2020 | 11:51
Liderul AUR George Simion se asteapta la tradari Va exista un Iuda Il vom exclude
ADVERTISEMENT

La nicio săptămână distanță de la alegerile parlamentare, liderul AUR, George Simion, se așteaptă să existe trădări interne în tânăra formațiune politică pe care o conduce din postura de co-președinte:

Tânărul politician, aflat la prima sa experiență în Parlament, este realist și spune că ”Va exista un Iuda”, însă aceste ”uscăciuni” nu vor rezista și vor fi excluse din partid.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Simion face un apel public către colegii săi care vor intra în Legislativ și le cere să fie atenți și să nu se lase cumpărați de diferiți actori de pe scena politică.

George Simion se așteaptă la trădări interne în AUR: ”Va exista un Iuda printre noi”

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este uriașa surpriză a alegerilor de pe 6 decembrie, partidul urmând să intre în Parlament după ce a obținut peste 9% din voturi, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, lăsând în ”ofsaid politic” formațiuni mult mai bine cotate precum PMP și Pro România care au clacat și nu au trecut pragul de 5%.

ADVERTISEMENT

În preajma depunerii jurământului pentru noul Legislativ, George Simion, co-președintele AUR este conștient că urmează o perioadă grea pentru formațiunea pe care o conduce, cu multe presiuni, așteptându-se chiar la trădări interne.

Acesta avertizează și promite că persoanele care nu vor fi loiale vor fi excluse din partid. Totodată, îi sfătuiește pe membrii formațiunii să fie atenți și să nu se lase cumpărați.

ADVERTISEMENT

”Vom fi foarte atenți. Vor încerca să ne cumpere. N-au cu ce să ne cumpere, au încercat până acum. Da, va exista un Iuda printre noi. Da, o să mai fie și uscăciuni. Dacă văd eu un caz de lucru nedrept, ies în față, sancționez și îl exclud. Și o să fac asta! Să nu aveți dubii!

Nu vă apropiați de nici un leu. Nu faceți nici un compromis că vor veni mulți să ne cumpere și să ne compromită. Tot ce am avut în viața asta am adus în această luptă, care este sfântă”, a spus George Simion pe Facebook.

ADVERTISEMENT

AUR, peste 540.000 de voturi la alegerile parlamentare

Sâmbătă, 12 decembrie, Biroul Electoral Central (BEC) a prezentat rezultatele finale la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, după soluţionarea contestaţiilor. Potrivit BEC, procedura de atribuire a mandatelor va fi efectuată în următoarele zile.

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a obţinut 541.938 de voturi (9,17%) la Camera Deputaților și 535.831 de voturi (9,08%) la Senat, fiind a patra formațiune din România, după PSD, PNL și URS-PLUS.

ADVERTISEMENT