News

Liderul clanului Sadoveanu de lângă București, împușcat în cap. Unde a avut loc crima

25.01.2021 | 20:45
Liderul clanului Sadoveanu de langa Bucuresti impuscat in cap Unde a avut loc crima
Liderul clanului Sadoveanu de lângă București, împușcat în cap. Unde a avut loc crima. Sursa foto: gandul .ro
ADVERTISEMENT

Liderul temutului clan Sadoveanu, care își are sediul în orașul ilfovean Chitila, de lângă București, a murit după ce a fost împușcat în cap.

Din primele informații, Aurel Trandafir, zis Alișor, fiul lui Ion Trandafir, liderul incontestabil al temuților Sadoveni, a fost asasinat în SUA de mafia românească, scrie Gândul.

ADVERTISEMENT

Conform anchetatorilor români, victima era un urmărit internațional încă din anul 2018, când a fost condamnat, definitiv, la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie.

Liderul clanului Sadoveanu, împușcat în cap. Unde a avut loc crima

Un nou asasinat în lumea interlopă din preajma Capitalei. Unul dintre liderii temutului clan Sadoveanu a fost ucis, în Statele Unite ale Americii, după ce a fost împușcat în cap de un alt interlop provenit din România, mai exact din Buzău.

ADVERTISEMENT

După moartea violentă a lui Emi Pian din 2020, a venit rândul unui alt important lider interlop să-și piardă viața ca urmare a unor reglări de conturi. Este vorba despre Aurel Trandafir, fiul lui Ion Trandafir, liderul Sadovenilor, cei care își au zona de influență în orașul ilfovean Chitila.

Bărbatul era urmărit internațional de autoritățile din România din 2018. În acel an a fost condamnat definitiv la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie, mai scriu cei de la Gândul.

ADVERTISEMENT

Interlopul, cunoscut drept Alișor Sadoveanu, a reușit să fugă înainte ca magistrații să se pronunțe definitv și să ajungă tocmai pe teritoriul SUA, în Los Angeles.

Liderul clanului Sadoveanu ar fi fost ucis pentru 200.000 de dolari

Potrivit sursei citate, scandalul care a dus la asasinarea lui Aurel Trandafir ar fi avut la bază o serie de neînțelegeri legate de împărțirea unor sume de bani. Se pare că, după o dispută mai aprinsă, buzoianul a decis să rezolve problema în stil mafiot.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi scos pistolul și l-a executat în cap pe Sadoveanu, care s-a prăbușit secerat la pământ. Mai mult, interlopul venit din România ar fi intenționat să împuște toate persoanele care erau de față, iar miza execuției mafiote ar fi fost o sumă de 200.000 de dolari.

Liderul Sadovenilor a fost găsit în viață de medicii americani și a fost internat de urgență, însă a murit la scurt timp din cauza rănii extrem de grave.

Imediat după ce au aflat de evenimentul tragic de peste ocean, Poliția din România a dispus măsuri pentru a preveni un eventual priveghi la care să să participe un număr mare de persoane, așa cum s-a întâmplat în cazul morții lui Emi Pian.

ADVERTISEMENT
Tags: