Sport

Galeria FCSB s-a împăcat cu conducerea! Fanatik confirmat. Fanii promit show pe Național Arena: „Vocea ne va fi auzită meci de meci”. Update exclusiv

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a anunțat că a discutat cu conducerea clubului și echipa se va bucura de un suport important din partea fanilor în noul sezon.
21.07.2021 | 16:53
Galeria FCSB sa impacat cu conducerea Fanatik confirmat Fanii promit show pe National Arena Vocea ne va fi auzita meci de meci Update exclusiv
Liderul galeriei FCSB, anunț uriaș: "Ne-am împăcat! Vom umple peluza!". Exclusiv
ADVERTISEMENT
21-07-2021
13:53

Peluza Nord, gata să o împingă de la spate pe FCSB

Peluza Nord a confirmat informația dezvăluită în exclusivtate de FANATIK, încă de luni, 19 iulie, conform căreia suporterii roș-albaștrilor s-au împăcat cu conducerea și vor veni să o susțină în număr cât mai mare pe echipa lui Dinu Todoran.

„Anii au trecut, neintelegerile au continuat, parerile nu s-au schimbat iar pe zi ce trece pentru fiecare din noi a devenit clar ce ne dorim si unde ne situam! Ne vrem inapoi echipa pe care o sustinem neincetat inca din copilarie, vrem un fotbal curat cu peluza plina, vrem pasiune pentru culorile indragite, vrem ca fotbalul sa fie despre jucatori si suporteri nu despre patroni sau judecatori.

Ne-am saturat de cei care decid cum si pe cine am incurajat ani la rand, de procese, de comunicate, de promisiuni, de certuri in mediul online si de dusmanii din spatele tastaturii!
Incepand de joi, nu vom mai trai emotiile meciurilor in fata calculatorului sau al televizorului iar vocea noastra va fi auzita meci de meci din Peluza Nord.Va asteptam alaturi de noi, la un drum greu, imbracati in negru, cu esarfe, cu steaguri si cu pasiunea care va caracterizeaza!”, a scris Peluza Nord Oficial, pe Facebook.

FCSB se pregătește de primul meci pe teren propriu în noul sezon. Roș-albaștrii vor evolua joi, împotriva celor de la Șahtior Karagandy, în prima manșă din turul doi preliminar al Conference League.

Liderul galeriei FCSB, anunț uriaș: “Ne-am împăcat! Vom umple peluza!”

Confruntarea se va disputa pe Arena Națională și fanii roș-albaștrilor s-au organizat pentru a-și putea încuraja favoriții din peluză. FANATIK a stat de vorbă cu liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, care a anunțat marea împăcare între suporteri și conducere:

ADVERTISEMENT

“Am discutat cu Mihai Stoica, ne-am întâlnit și totul este în regulă. Ne-am împăcat. Cu siguranță că vom participa la meciuri și o să umplem peluza la meciurile FCSB-ului. 

Mai avem câteva lucruri de pus la punct, însă o să venim în număr mare de la primul meci, cel de joi. Peste alte câteva zile o să fie și meciul cu Universitatea Craiova. Noi vom fi la datorie, să încurajăm echipa.

ADVERTISEMENT

“Ne-am întâlnit și ne-am spus tot ce era de spus”

Nu mai există nicio disensiune între conducerea clubului și suporteri. V-am spus, ne-am întâlnit și ne-am spus tot ce era de spus”, a fost anunțul lui Gheorghe Mustață pentru FANATIK.

În ultimul timp au existat ciocniri între fani și conducerea echipei: Gigi Becali sau Mihai Stoica. Ultrașii au luat foc în momentul în care au auzit că Marius Șumudică este aproape de a fi noul antrenor al echipei.

ADVERTISEMENT

Mustață, reacție dură la negocierile lui Becali cu Șumudică: “Nu există, Șumudică nu are ce cauta la Steaua în viața lui!”

Atunci, Mustață a spus că Marius Șumudică nu are ce să caute la echipă: “Nu există, Șumudică nu are ce cauta la Steaua în viața lui! Noi îl sfătuim să își vadă de treaba lui. E mai bine să se ducă la altă echipa, la noi nu are ce cauta. Pentru că nu va sta o clipă pe bancă! Dacă e adevărată informația că e Șumudică, îl respectăm ca om, bravo lui.

Așa vor păți la fiecare meci că să simtă și să respecte. Suntem atâtea milioane de suporteri care au rămas lângă echipa asta și nu suntem respectăți, le arătăm noi cum se respectă!”, spunea liderul galeriei FCSB în luna mai.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a avut și el clinciuri cu ultrașii!

Mihai Stoica a avut și el câteva clinciuri cu liderii de galerie de la FCSB, însă cele două părți s-au întâlnit și și-au rezolvat neînțelegerile.

FCSB a început sezonul cu stângul obținând un singur punct în deplasarea cu FC Botoșani. Confruntarea s-a încheiat cu scor alb după ce căpitanul Florin Tănase a ratat o lovitură de pedeapsă.

În această săptămână, FCSB dispută două meciuri pe teren propriu. Joi, de la 21:30, roș-albaștrii joacă pe Arena Națională împotriva lui Șahtior Karagandy, iar duminică, de la aceeași oră, FCSB are primul derby al sezonului cu Universitatea Craiova.

  • 2 este locul ocupat în sezonul trecut de FCSB
  • 50% din capacitatea stadioanelor se pot ocupa în România, conform ultimelor reglementări

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 1,32 este cota pentru „total goluri: 2-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT