Fotbal intern

Liderul galeriei FCSB i-a amenințat pe jucători după eșecul cu CFR Cluj: ”Ferească Dumnezeu să nu luăm titlul”

16.04.2021 | 09:19
Liderul galeriei FCSB ia amenintat pe jucatori dupa esecul cu CFR Cluj Fereasca Dumnezeu sa nu luam titlul
Gheorghe Mustaţă Foto: Sursa zilei,ro
ADVERTISEMENT

FCSB, prin vocea finanțatorului Gigi Becali, a anunțat că partida cu CFR Cluj, din Supercupa României, va fi un ”meci școală”, în condițiile în care singurul trofeu vânat de roș-albaștri este cel de campioană.

Fără mulți titulari pe teren, unii accidentați, alții menajați de staff-ul tehnic pentru meciurile din play-off, roș-albaștrii au evoluat așa cum a prezis Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Lipsa de motivație și mai ales atitudinea de echipă mică i-a iritat la culme pe suporteri care, deși au acceptat ideea că Supercupa va fi ”sacrificată”, și-ar fi dorit, totuși, să sărbătorească câștigarea unui nou trofeu, primul după cinci ani.

Ultimatum de la Gheorghe Mustață: ”Ziceai că vedem o echipă din liga a 23-a”

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață a reacționat vehement după meciul de la Ploiești. Într-o intervenție la Radio Sport 1, suporterul roș-albaștrilor nu s-a ferit să profereze amenințări la adresa jucătorilor lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

”Când cineva ajunge la Steaua, trebuie să și arate că merită să joace. Sunt plătiți la zi, au condiții extraordinare. Dacă nu vrei să te dăruiești pentru Steaua, dă tricoul jos și pleacă. Dacă te bagă Gigi să joci tu trebuie să arăți că meriți să fi pe teren mai mult. Dă-ți viața pe teren.

Astăzi, jocul a fost execrabil. Am lăsat Cupa, acum lăsăm și Supercupa, dar ferească Dumnezeu să nu luăm titlul. Să realizeze că ei joacă și pentru suporterii care fac multe sacrificii pentru ei. Să nu creadă cineva dintre ei că la Steaua timpul trece, leafa merge. Astă seară ziceai că vedem o echipa din liga a 23-a contra CFR”, a tunat liderul suporterilor, la Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB: ”Nu pe Gigi trebuie să-l intereseze trofeele, ci pe ei”

Șeful suporterilor și-a mai îndulcit tonul, iar finalul discursului s-a dorit a fi unul motivațional. Acesta le-a cerut jucătorilor să arate determinare în meciurile care au mai rămas de jucat din actualul campionat, evocând eforturile financiare ale clubului, dar și pe cele ale suporterilor.

”Alții se plâng de bani, iar ei…nu-mi venea să cred ce văd. Nu e corect ca jucător să te porți așa, să nu ai pic de dorință, să nu te dăruiești, să nu tremure carnea pe tine când îmbraci acel tricou. Nu pe Gigi trebuie să-l intereseze trofeele, pe ei, ca jucători, trebuie să-i intereseze, că de aia se fac fotbaliști. Să câștige cupe.

ADVERTISEMENT

La câte eforturi facem, noi suporterii, merităm și noi să fim răsplătiți. Să nu creadă că pot profita pentru că sunt meciuri fără spectatori. Vine și momentul când ne întoarcem în tribune. Noi vom susține echipa, indiferent cine a fost astăzi pe teren, dar vrem să vedem fotbaliști devotați culorilor”, a mai spus Mustață, pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 2,05 este cota pentru „minutul primului gol: înainte de minutul 28”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT