Fotbal intern

Liderul galeriei FCSB, poziție fermă față de decizia de a aborda meciul cu CFR ca pe un joc școală: ”Toni Petrea să caute soluții”

15.04.2021 | 12:33
Liderul galeriei FCSB pozitie ferma fata de decizia de a aborda meciul cu CFR ca pe un joc scoala Toni Petrea sa caute solutii
ADVERTISEMENT

Titlul de campioană este principala țintă a FCSB-ului în acest sezon, iar meciul cu CFR, din Supercupă va fi tratat ca un joc școală, a anunțat finanțatorul Gigi Becali.

Un singur trofeu au cucerit roș-albaștrii din 2016 încoace, iar suporterii și-ar dori să aibă din nou motive să sărbătorească, cu atât mai mult cu cât adversara din Supercupă este și principala contracandidată a FCSB-ului în lupta la titlu, CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul galeriei roș-albaștrilor a reacționat imediat după ce declarațiile finanțatorului Gig Becali, de a trata mai lejer meciul cu CFR, au făcut înconjurul României.

Mesajul fanilor este clar: ”Toți suporterii ne dorim trofee”

Țintuiți în afara arenelor sportive, suporterii roș-albaștrilor speră să sărbătorească cucerirea unui nou trofeu la capătul disputei cu CFR, din Supercupă.

ADVERTISEMENT

”Toți suporterii ne dorim să câștigăm trofee, dar acum declarațiile lui Gigi Becali față de meciul cu CFR Cluj sunt acoperite. Toni Petrea trebuie să caute și alte soluții pentru că avem destul de mulți jucători accidentați.

Sper că vom trimite totuși o echipă foarte bună pe teren și vom reuși să câștigăm trofeul. Pentru acest meci chiar înțelegem situația”, a declarat Mustață, la Prosport.

ADVERTISEMENT

De ce crede Mustață că prezența suporterilor în tribune este imperioasă

Liderul galeriei FCSB a vorbit și despre desele greșeli de arbitraj din ultima perioadă și pune acest lucru pe seama faptului că arbitri sunt prea relaxați de când accesul publicului la meciuri a fost interzis.

”Îmi doresc să se dea drumul cât mai repede la suporteri pe stadioane. Arbitrii profită și de faptul că nu mai sunt suporterii în tribune si nu se mai concentrează aproape deloc. Dar mai bine spus nu le mai este frica că greșesc și nu mai simt presiunea noastră”, a comentat Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

FCSB și CFR se întâlnesc, joi, de la ora 19:00, pentru prima oară în finala Supercupei României. Roș-albaștrii au mai jucat de patru ori cu trofeul pe masă și l-au câștigat de două ori. CFR Cluj are 6 finale și patru trofee câștigate. În 2008 trofeul i-a fost atribuit fără joc, după ce feroviarii au câștigat eventul (campionat-cupă).


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 11,50 este cota pentru „FCSB câştigă în prelungiri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT