Fotbal intern

Liderul galeriei FCSB pune tunurile pe CSA Steaua și cere control guvernamental: ”Te revoltă sumele investite în nimic”

21.02.2021 | 11:21
Liderul galeriei FCSB pune tunurile pe CSA Steaua si cere control guvernamental Te revolta sumele investite in nimic
Gheorghe Mustaţă Foto: Sursa zilei,ro
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, dă lovitura de grație Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Acesta cere control guvernamental după ce MAPN a făcut publice cheltuielile echipei de fotbal din Liga 3.

Conform datelor oferite de MAPN bugetul echipei de fotbal CSA Steaua a fost de 4,7 milioane de lei, peste un milion de euro, numai în 2020.

ADVERTISEMENT

Cheltuielile sunt exagerate pentru o echipă care de la înființare, din 2017, și până azi a evoluat doar în eșaloanele inferioare și a ”rulat” 90 de sportivi (seniori) și 267 de juniori, din totalul de 897 de seniori și 1.031 de juniori legitimați la toate cele 40 de secții ale CSA.

Mustață: ”Te revoltă sumele astea”

Într-o intervenție la Radio Sport 1, liderul ”Peluzei Nord” s-a declarat revoltat de sumele vehiculate în spațiul public, cu care ar fi plătiți oficialii și jucătorii echipei din Liga 3.

ADVERTISEMENT

”E de neacceptat ca sportivi care merg la Olimpiadă, sau fac performanță la alte sporturi, să primească la CSA puțin peste salariu mediu pe economie, iar unii jucători de fotbal de acolo să fie plătiți cu 5.000 de euro. Am aflat că unul care a plecat de la FCSB are salariu de 95 de milioane pe lună.

Vă dați seama ce se întâmplă într-un minister unde oamenii mor în camioane vechi și cu roți proaste, când sunt atât de multe neajunsuri? Din ce informații am primit, George Ogăraru primește 5.000 de euro salariu de la CSA, asta merită verificat! Te revoltă sumele acestea investite în …nimic?”, a izbucnit liderul galeriei FCSB.

ADVERTISEMENT

Apel la prim-ministrul Cîțu și ministru Sportului Novak

Gheorghe Mustață este unul dintre cei mai fanatici susținători ai sportivilor steliști însă, consideră jignitoare remunerațiile fotbaliștilor și a oficialilor secției de fotbal și a făcut un apel la prim-ministrul Florin Cîțu și la ministrul Sportului, Eduard Novak, să ancheteze modul în care sunt cheltuiți banii publici la CSA Steaua.

”Mă întreb, pensionarii, copiii, alții care mor de foame, au dreptul să fie revoltați, că din banii tuturor plătim aceste salarii? Nu se poate sesiza cineva din sfera politică? Am cerut oficial să ne prezinte salariile de la secția de fotbal înființată în 2017. Nu am primit niciun răspuns. Mai așteptăm.

ADVERTISEMENT

Acum se ceartă în club, că vor să-i dea afară pe Bumbescu și Sătmăreanu. Păi nu mai sunt foste glorii steliste? Îi întreb public pe domnii Cîțu și Novak, pentru ce trebuie să plătim atâția bani degeaba?”, a mai spus Mustață.

Liderul ”Peluzei Nord” susține și că Parchetul a început urmărirea penală împotriva juristului CSA Steaua, Florin Talpan, pentru nerespectarea unui ordin al Comandantului CSA, colonelul Mădălin-Sorin Hîncu.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 18,00 este cota pentru „scor corect: 1-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT