Sport

Liderul galeriei FCSB, surprins în autocarul echipei la plecarea spre Chișinău: „Nu e normal! Putere prea mare…”

Basarab Panduru a reacționat după ce Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a fost surprins în autocarul echipei sosit la aeroport pentru deplasarea echipei în Republica Moldova.
01.07.2022 | 23:45
Liderul galeriei FCSB surprins in autocarul echipei la plecarea spre Chisinau Nu e normal Putere prea mare
Reacția lui Basarab Panduru după ce liderul galeriei FCSB a fost surprins în în autocarul echipei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Pandi” consideră că în fotbalul românesc se poate întâmpla orice și chiar dacă nu a mai văzut ca un lider de galerie să fie plimbat cu autocarul echipei, nu s-a arătat surprins în totalitate.

LIderul galeriei FCSB, surprins în autocarul echipei la plecarea spre Chișinău

Basarab Panduru a reacționat după ce liderul Peluzei Nord FCSB a fost surprins în autocarul echipei: „N-am mai văzut ce face FCSB, că nici nu te duci pentru un mare meci, dar am înţeles că au aceeaşi tactică.

ADVERTISEMENT

Nu prea departe de casă, multe antrenamente, dar să vedem dacă au înţeles ceva din începutul sezonului trecut.

Şi acum au câştigat primul meci, cu 5 sau 6-0, anul trecut au avut doar victorii în amicale şi sezonul l-au început cu egaluri”.

ADVERTISEMENT

„Nu-i normal, de ce? Că nu vrem noi să fie normal. N-ai mai văzut, dar dacă ei asta fac înseamnă că asta cred ei că e cel mai bine. Putere mare sau galeria şi echipa e una şi aceeaşi. Ei aşa cred că e bine”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, surprins când cobora din autocarul echipei la plecarea spre Chișinău. foto: captură Orangesport

MM Stoica, mesaj războinic înainte de începutul campionatului

MM Stoica, managerul general al FCSB-ului, a avut un mesaj războinic după ce s-a anunțat programul din SuperLiga 1, în care făcea referire și la apropierea de galerie:

ADVERTISEMENT

„În 1 iulie 2002 începeam cu mari emoții capitolul 2. Primul însemnase peste 10 ani de Liga 1 la Galați. Adică acolo unde vom merge peste o săptămână. 2 ani la ‘și alții’, după care…

Zenga-grupe-Valencia-titlul 1-Protasov-Oli-semifinala-titlul 2-grupe UCL după 10 ani-plecare-întoarcere-Reghe-Ajax-alte titluri-iar grupe UCL-multe primăveri europene-plecare-reîntoarcere-(prea) multe locuri 2, etc”.

ADVERTISEMENT

„Acum, vorba lui Dumas, după 20 ani, știu că suntem una dintre puținele echipe cu 20 participări consecutive în competițiile europene și mai știu că FCSB e Steaua, pentru că această echipă este singura care n-a lipsit nicio secundă din Liga 1 de la înființare și pentru că Peluza Nord Steaua Oficial este din nou lângă noi”, a scris MM Stoica, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Cluj: 1,42 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!