News

Liderul mafiei din Azerbaidjan, ucis de ”Ștrumfii”. De ce a fost omorât Nadir Salifov de gruparea criminală

21.08.2020 | 15:23
Liderul mafiei din Azerbaidjan, ucis de ”Ștrumfii”.  De ce a fost omorât Nadir Salifov de gruparea criminală
Liderul mafiei din Azerbaidjan, ucis de ”Ștrumfii”. De ce a fost omorât Nadir Salifov de gruparea criminală. Sursa Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Azerul Nadir Salifov, liderul mafiei din Azerbaidjan, a fost ucis în urmă cu două zile. El a fost împușcat mortal în cap în timp ce se afla într-un restaurant din Antalya.

Criminalul a reușit să fugă, dar a fost prins ulterior pe autostrada Antalya-Denizli. El făcea partea dintr-o grupare rivală denumită ”Ștrumfii”, conform Daily Star.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 47 de ani, Nadir Salifov, era liderul uneia dintre cele mai periculoase organizații criminale din lume. Gruparea pe care o controla avea activități în Moscova.

Liderul mafiei din Azerbaidjan, Nadir Salifov, a scăpat de două ori de asasinat

Nadir Salifov era în vizorul membrilor mafiei de mulți ani. În 2017, 10 membri ai unei grupări mafiote din Turcia au pus la cale asasinarea lui Salifov. Aceștia au fost arestați înainte să-și pună planul în aplicare.

ADVERTISEMENT

Apoi, în februarie 2020, poliția din Turcia a arestat 17 membri ai mafiei din Rusia care ar fi încercat să-l ucida pe Nadir Salifov.

Problemele s-au agravat pentru liderul mafiei din Azerbaidjan după ce oamenii din anturajul său l-au ucis pe liderul unui grupări periculoase, numită ”Ștrumfii”. Ulterior această organizație criminală ar fi oferit recompense pentru asasinarea lui Nadir Salifov. A supărat pe cine nu trebuia și dintr-o dată din vânător a devenit vânat.

Salifov avea notorietate în lumea mafiei și era recunoscut ca fiind unul dintre cei mai bogați criminali din Rusia. Povestea lui întunecată a început la vârsta de 22 de ani într-o închisoare din Baku, Azerbaidjan. Timp de 35 de ani a comis o mulțime de infracțiuni și a ajuns printre cei mai temuți mafioți din Rusia.

ADVERTISEMENT

În 2018, Salifov a fost arestat din nou, în Turcia, sub acuzația de complicitate la crimă. Liderul mafiei din Azerbaidjan a reușit să fugă. După ce s-a ascuns o perioadă în Orientul Mijlociu, a venit în Turcia cu un pașaport fals. Pe 19 august a fost ucis cu brutalitate într-un restaurant.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri