Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Liderul Peluzei Nord cere mobilizare generală la FCSB pentru finalul de sezon. Care e marele avantaj al „roș-albaștrilor”. Video exclusiv

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a cerut mobilizare generală la FCSB pentru ultimele meciuri rămase din acest sezon. Care sunt avantajele „roș-albaștrilor”.
05.05.2023 | 16:05
Liderul Peluzei Nord cere mobilizare generala la FCSB pentru finalul de sezon Care e marele avantaj al rosalbastrilor Video exclusiv
Liderul Peluzei Nord cere mobilizare la FCSB pentru finalul sezonului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a cerut mobilizare generală la FCSB pentru ultimele patru meciuri la finalul cărora „roș-albaștrii” pot sărbători titlul. După șase etape scurse din play-off-ul SuperLigii, FCSB se află pe locul 2, la trei puncte în spatele liderului Farul. În etapa cu numărul 6, echipa antrenată de Elias Charalambous joacă pe Arena Națională cu Sepsi, în timp ce Farul primește vizita celor de la Rapid.

Care sunt avantajele FCSB pentru finalul de sezon

Lupta pentru cupele europene este la fel de aprigă în play-off, astfel, Gheorghe Mustață este de părere că nici Rapid și nici Universitatea Craiova nu vor juca în așa fel încât FCSB să nu ia titlul. Liderul Peluzei Nord este convins că jucătorii celor două formații vor da totul pe teren pentru ca echipele lor să prindă cupele europene.

ADVERTISEMENT

Totodată, FCSB va juca „acasă” cu Sepsi, CFR Cluj și Rapid și va avea o singură deplasare la Farul în cele patru etape rămase. Gheorghe Mustață este convins că atmosfera de pe Arena Națională o va împinge de la spate pe echipa lui Gigi Becali.

„Important este ca tu să iei meciurile în serios, să iei punctele și după să vezi ce se întâmplă pe parcurs pentru că ai două avantaje acum. Rapid și Craiova trag pentru locul 3. Toate echipele din spate au șanse la locul 3. Universitatea Craiova trebuie să o bată pe Farul sau să facă un rezultat bun pentru a câștiga puncte să poată veni mai repede pe locul trei. Rapid la fel, aceeași șansă o au și ei. 

ADVERTISEMENT

„Noi avem un program un pic mai ușor”

(n.r. Farul – Rapid) Eu aș vrea un „X”. Dar Farul nu e o echipă de lăsat, de izbeliște. Ei trag, dar acum presiunea e mai mare pe ei pentru că suntem în spate și la orice greșeală pe care o fac e posibil să piardă locul 1. Noi putem spune că avem un program un pic mai ușor. Sunt trei meciuri pe care le avem acasă. Primele două cu Sepsi și cu CFR Cluj.

În momentul în care ai în spate câteva zeci de mii de oameni eu zic că te împing de la spate. Rapid nu are echipă, dar când te împing fanii de la spate te face să te urci pe porți”, a declarat Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Ulterior, liderul Peluzei Nord a comentat suspendarea primită de Horațiu Feșnic din partea lui Kyros Vassaras. Președintele CCA l-a reținut de la delegări pe „central” pentru cel puțin patru etape, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Liderul Peluzei Nord, surprins de decizia lui Vassaras cu Feșnic: „Cum vine asta?”

„Să dea Dumnezeu să câștigăm titlul. Mai e până acolo. Știi ce se întâmplă? Am înțeles că l-a suspendat pe domnul arbitru Feșnic. Domnul președinte care a spus că nu are nicio vină l-a suspendat sau cum? L-a găsit vinovat până la urmă? Ieșim și spunem că e un arbitru bun, nu a greșit și nu trebuia să dea roșu, dar îl suspendăm. Cum vine asta? Nu înțeleg. Tu ești șeful meu și vii și spui: ‘N-a greșit Mustață, n-a făcut nimic și după vii și mă oprești de la delegări?’

ADVERTISEMENT

Nu a sărit lumea degeaba în capul lui. A sărit lumea pe bune. Nu mai merge pe Arena Națională cu 50.000 de oameni să mai facă asta. (n.r. patru etape nu mai arbitrează) Exact câte cartonașe trebuia să dea. Sincer să fiu mi-a plăcut mai mult la Rapid pentru că e o atmosferă frumoasă nu se ia nimeni de lucrul acesta. Chiar dacă la Universitatea Craiova au fost 30.000 de oameni și a fost stadionul plin.

(n.r. echipa unde a jucat mai bine?) La Rapid. Dacă o băgam în poartă era cu totul altceva. Am spus asta. Nu avem ce să facem. Ok, nu a dat roșu, poate că a fost o teamă a jucătorilor să mai intre la minge. Cu ocaziile pe care le-au avut trebuia să o bage în ațe. Putea să nu dea Feșnic 500 de cartonașe. Important era să intre mingea în ațe și la revedere că nu mai putea să o scoată Feșnic de acolo”, a mai spus Gheorghe Mustață.

„Nu cred că Rapid sau Universitatea Craiova vor face pasul înapoi să nu ia FCSB titlul”

„Nu zice nimeni că o greșeală care vine așa de la sine, a greșit omul, dar au venit repetat, au fost în lanț. Toatele fazele s-au petrecut în fața lui. Dar dacă ai șansa să te poți corecta prin VAR de ce nu o faci?

A trecut, important este că Rapid a bătut CFR-ul, noi am venit pe locul 2, Rapid trage la locul 3 cu Universitatea Craiova și sunt obligați să meargă în forță pentru a se califica în cupele europene. Nu cred că Rapid sau Universitatea Craiova vor face pasul înapoi să nu ia FCSB și ei să nu mai joace în Europa.

Important este ca noi să câștigăm toate meciurile pe care le avem. Atunci ne putem numi campioni. Suntem tot la mâna noastră cum am fost anul trecut. Problema este ca tu să câștigi și după să vezi ce fac celelalte”, au fost cuvintele lui Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT