Sport

Liderul Peluzei Nord îi face praf pe jucătorii de la FCSB: “Şi-au bătut joc de suporteri! Nu ştiu cât vom mai rezista!”. Exclusiv

FCSB a fost umilită de Silkeborg în Conference League, scor 0-5. Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, i-a făcut praf pe jucătorii lui Dică pentru prestaţia din Danemarca.
07.10.2022 | 11:37
Liderul Peluzei Nord ii face praf pe jucatorii de la FCSB Siau batut joc de suporteri Nu stiu cat vom mai rezista Exclusiv
Gheorghe Mustaţă, alături de Tavi Popescu, în Peluza Nord. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a suferit una dintre cele mai mari umilinţe pe tărâm danez. Roş-albaştrii au pierdut cu 0-5 meciul cu Silkeborg, după ce Nicolae Dică a trimis în teren o formulă experimentală, şapte jucători de bază fiind menajaţi, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Liderul Peluzei Nord îi face praf pe jucătorii de la FCSB: “Să le fie rușine pentru ceea ce au făcut!”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a vorbit pentru FANATIK după umilinţa suferită de FCSB în Danemarca şi a avut cuvinte grele la adresa jucătorilor, spunând că nu ştie cât va mai rezista galeria să fie alături de ei:

ADVERTISEMENT

“Să le fie rușine pentru ceea ce au făcut. De asta a început și lumea să strige pe stadion “Ruşine să vă fie!” pentru că la fiecare meci suntem mii, zeci de mii de suporteri peste tot. Şi aici, în Danemarca, am fost peste 1500 de oameni. Şi la tribuna 1, şi în peluză.

“Nu ştiu cât vom mai rezista, am fost tot timpul lângă ei”

Ce au arătat? Nu au arătat nimic, şi-au bătut joc de suporteri şi văd că în continuare îşi bat joc de suporteri. Nu ştiu cât vom mai rezista, am fost tot timpul lângă ei.

ADVERTISEMENT

Tot timpul i-am încurajat să treacă peste momente grele, accidente, dar văd că nu prea sună a accident. Îşi bat joc de suporteri”, a “tunat” Gheorghe Mustaţă.

Peste 1500 de fani români au fost prezenţi în tribunele “Jysk Arena” pentru a-i susţine pe roş-albaştrii la Silkeborg. Până în minutul 60, galeria i-a încurajat pe jucătorii lui Nicolae Dică, însă în ultimele 30 de minute au scandat împotriva propriei echipa.

ADVERTISEMENT

FCSB, umilită în Danemarca! Şi-a menajat titularii pentru duelul cu Petrolul Ploieşti

FCSB a fost îngenuncheată în Danemarca de o echipă mai slab cotată. În minutul 8 a fost deja 2-0 pentru adversari după Klynge (min. 3) şi Kusk (min. 7). Până la pauză, Silkeborg a mai punctat o dată prin Helenius, în minutul 35.

În a doua repriză, danezii au continuat să domine autoritar. Thordarson (58) şi  Adamsen (71) au stabilit scorul final, 5-0 pentru Silkeborg. Peste doar o săptămână va avea loc returul de pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB urmează meciul cu Petrolul Ploieşti, de pe “Ilie Oană”. Titularii menajaţi de Nicolae Dică vor intra în echipa de start, strategia roş-albaştrilor fiind aceea de a reveni cât mai rapid pe loc de play-off. Iar pentru acest obiectiv, sacrifică meciurile din grupele Conference League.

  • 1500 de români au fost în tribune la Silkeborg
  • 0 şuturi pe poartă a avut FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru ”ambele marchează” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT