Life

Lidia Buble a ajuns din nou ținta criticilor pe internet. Ce au observat fanii frumoasei artiste

10.05.2021 | 21:27
Lidia Buble a ajuns din nou tinta criticilor pe internet Ce au observat fanii frumoasei artiste
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a ajuns din nou ținta criticilor de pe rețelele de socializare. Fanii frumoasei artiste au observat un detaliu foarte important, după ce vedeta a postat o imagine în care apare întinsă pe o saltea. 

Cântăreața are foarte mare încredere în ea, mai ales după separarea de Răzvan Simion. Vedeta publicată în ultima vreme numai imagini provocatoare și incitante, dar nu toți oamenii apreciază pozele pe care le distribuie blondina în mediul online.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă se menține într-o formă fizică de invidiat, lucru observat cu ochiul liber într-o fotografie în care este îmbrăcată cu un sutien portocaliu și o pereche de blugi foarte scurți. Lidia Buble a primit o serie de critici prin prisma siluetei sale.

Lidia Buble, în vizorul fanilor. Ce i-au reproșat internauții vedetei

Lidia Buble stă într-o poziție care îi scoate în evidență coastele, cântăreața fiind destul de slabă. Internauții sunt de părere că ar fi cazul să fie mai atentă la alimentație și să nu mai facă foamea.

ADVERTISEMENT

„Zici că ești la radiografie, numai coaste”, „Mănâncă ceva”, sunt doar două dintre comentariile negative primite de fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Din fericire, frumoasă blondină primește foarte multe mesaje de laudă. Vedeta este apreciată pentru frumusețea ei naturală, dar și pentru că știe cum să se pună în valoare.

ADVERTISEMENT

„Bucată de bucată. Adevărăciune de muiere de zăpăcit mințile bărbaților!?”, „Ești reală?” sau „Sirenă la mal fermecătoare”, sunt câteva dintre mesajele frumoase primite de cântăreața originară din Deva.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble nu pune la suflet răutățile gratuite pe care le primește în mediul virtual. Artista a învățat să treacă cu vederea toate acestea părți negative, în urmă cu ceva vreme mărturisind că a fost victima bullying-ului în perioada adolescenței.

ADVERTISEMENT

„Eu personal niciodată n-o să răspund cu răutate la astfel de mesaje. Îmi este milă de astfel de femei. Pentru că da, din păcate femeile sunt cele care trimit astfel de mesaje. Eu primesc zilnic destul de multe și în proporție de 99,9% sunt femei. Foarte trist.

Nu înțeleg de ce suntem atât de rele între noi, nu înțeleg de ce nu ne putem susține. Nu înțeleg de ce, după părerea voastră, toată lumea ar trebui să arate la fel. De ce toată lumea ar trebui să fie stană de piatră, bibelou, păpușă.

Este atât de frumos să fim cu toții diferiți, iar defectele sunt atât de frumoase. Și chiar dacă probabil unii dintre voi nu realizați, de cele mai multe ori defectele ne fac să fim speciali, să avem acel ceva, așa că iubiți-le”, a scris la un moment dat blondina pe Instagram.

ADVERTISEMENT