Life

Lidia Buble a ajuns ținta atacurilor în viața reală. Ce a pățit artista: ”Sper să-ți pară rău”

22.02.2021 | 09:09
Lidia Buble a ajuns tinta atacurilor in viata reala Ce a patit artista Sper sati para rau
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a fost șocată după ce și-a găsit mașina de lux vandalizată și cu mai multe urme de zgârieturi. Cu doar o săptămână în urmă, cântăreața a găsit un buchet de flori în același loc.

Seara părea una liniștită pentru Lidia Buble, care a ieșit la restaurant împreună cu o prietenă. Din păcate, a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când și-a văzut autoturismul zgâriat cu cheia.

ADVERTISEMENT

Artista le-a povestit fanilor pe Instagram această situație neplăcută și i-a transmis un mesaj acid persoanei are a apelat la un astfel de gest total neînțeles pentru ea.

Lidia Buble a ajuns ținta atacurilor în viața reală. Ce a pățit artista: ”Sper să-ți pară rău”

Lidia Buble și-a încheiat o seară în oraș într-o notă cu totul diferită. Atunci când a ieșit din restaurantul în care a luat masa de seară împreună cu o bună prietenă, blondina a observat că mașina ei nu se află în cea mai bună stare.

ADVERTISEMENT

Cu urme de zgârieturi pe bolid, fosta iubită a lui Răzvan Simion  a fost revoltată de cele întâmplate și i-a transmis un mesaj celui sau celei care a comis fapta respectivă.

„Nu pot să înțeleg oamenii care fac așa ceva. Ce să zic, îți mulțumesc frumos! Ești o drăguță sau un drăguț. Cineva mi-a zgâriat mașina intenționat cu o cheie, se vede că a fost făcută cu o cheie zgârietura. Nu înțeleg. Îmi este milă de tine, sincer.

ADVERTISEMENT

Să știi că pe mine nu ai reușit să mă superi. Mă doare sufletul puțin pentru iubita mea mașină, dar nu înțeleg cu ce te-a ajutat treaba asta sau dacă te-a făcut să e simți mai bine.

Dacă te-a făcut să te simți mai bine, atunci mă bucur pentru tine și mă simt și eu bine pentru tine, dar dacă nu….Sper să te gândești la ce-ai făcut și să-ți pară rău măcar, să nu mai repeți”, a fost mesajul Lidiei Buble pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble, surprinsă de un admirator secret

Cu doar o săptămână înainte de acest incident neplăcut, Lidia Buble a găsit un buchet uriaș de flori pe capota mașinii, însă nu a aflat nici acum cine este autorul acestui cadou neașteptat.

„Am fost să mănânc. Am plecat și am fost să iau mașina să merg spre casă. Și aveam acest buchet superb pe parbrizul mașinii. Mulțumesc mult de tot! Nu știu cine ești, dar îți mulțumesc!”, scria vedeta pe InstaStory.

Artista a rămas în relații bune cu Răzvan Simion, care este și managerul ei, astfel că prezentatorul de la Antena 1 este foarte prezent în viața ei. Lidia Buble a declarat recent că încă îl mai iubește, însă ca pe un prieten.

ADVERTISEMENT