ADVERTISEMENT
Life

Lidia Buble a făcut gestul care lămurește totul despre relația ei cu Răzvan Simion: „Fără cicatrici”

Autor: Dan Suta | 04.11.2020 | 16:20
Lidia Buble a făcut gestul care lămurește totul despre relația ei cu Răzvan Simion: „Fără cicatrici”
Lidia Buble a fost într-o relație cu Răzvan Simion. Foto: Instagram

Lidia Buble a vrut să încheie toate socotelile cu Răzvan Simion, iar recent a făcut gestul care spune totul despre situația între cei doi: nu mai există nicio șansă de împăcare.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, cântăreața pare să șteargă orice urmă a trecutului ei amoros și a început să facă asta la propriu.

Artista a fost la un salon unde și-a scos tatuajul pe care și l-a făcut în timpul relației cu Răzvan, un tatuaj la care a ținut foarte mult, însă care azi nu mai are nicio însemnătate având în vedere că nu mai e cu matinalul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble și-a scos tatuajul care îi amintea de Răzvan Simion

„Am venit să-mi fac a treia ședință pentru îndepărtarea tatuajului aici, la clinică. Sunt foarte fericită, pentru că până acum am făcut abia două ședințe și deja s-a dus super, super mult și… fără cicatrici”, a povestit Lidia Buble pe Instagram.

Despărțirea de Răzvan Simion a uimit pe toată lumea, căci nimeni nu se aștepta ca prezentatorul și cântăreața să nu ajungă la altar, așa cum și-au propus.

ADVERTISEMENT

Cum a anunțat Răzvan despărțirea

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

ADVERTISEMENT

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit”, a fost anunțul făcut de Răzvan Simion prin care confirma despărțirea de Lidia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!