Life

Lidia Buble a încins Internetul cu o nouă ipostază provocatoare. Uite cum a putut să se pozeze

08.01.2021 | 16:58
Lidia Buble a incins Internetul cu o noua ipostaza provocatoare Uite cum a putut sa se pozeze
ADVERTISEMENT

De când am intrat în noul an, Lidia Buble a lăsat la o parte orice inhibiții. Sau cel puțin asta reiese din imaginile cu care își răsfață admiratorii pe rețelele de socializare.

Îndrăgita artistă adoptă ținute extrem de îndrăznețe și se lasă fotografiată în ipostaze atât de fierbinți încât nu ne-ar mira ca Răzvan Simion să regrete că a pus capăt relației.

ADVERTISEMENT

La ce sacrificii face pentru a se menține în formă, ar fi și păcat să nu își etaleze formele de fiecare dată când are ocazia. Nu de alta, dar un asemenea trup se poate obține doar cu o alimentație sănătoasă și multă, foarte multă voință.

Lidia Buble își pune fanii pe jar. S-a pozat într-o nouă ipostază provocatoare

Fie că l-a dat uitării pe fostul iubit sau încearcă să-l facă să regrete că a pus capăt relației, un lucru e cert: Lidia Buble face ce face și încinge Internetul. Dacă nu ne credeți, priviți fotografia de mai jos și vă veți convinge.

ADVERTISEMENT

Superbă și ingenioasă”, „Wow, frumoasă poză”, „Contorsionistă, nu glumă”, sau „Ești foarte flexibilă și expresivă. Te ador”, sunt doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Cum reușește să se mențină în formă: „Nu am mâncat aproape nimic”

Eu de Sărbători nu am mâncat aproape nimic, la modul că acasă la mine toate mâncărurile erau pe bază de carne, iar eu nu mănânc carne.

ADVERTISEMENT

Mănânc doar foarte rar, dar foarte rar,  de două ori pe an maximum, în rest mănânc doar pește. Așa că eu, de Sărbători, am cam făcut foamea.

În afară de portocale, mandarine și câteva dulciuri, și, într-o zi, am mâncat un fel de paste. Nu am mâncat nimic în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Nu am apelat la o dietă anume, doar mi-am fixat propriul stil alimentar sănătos. Putem ține diete doar dacă organismul și sănătatea ne permit.

Nu recomand, în niciun caz, să se țină diete drastice care pot conduce la apariția unor boli, doar de dragul că sunt la modă sau impuse.

Sunt singura nebună care, când vine seara, se gândește ”Doamne, să vină mâine, să pot să mănânc din nou, micul dejun”. Sper că nu sunt singura”, a dezvăluit Lidia Buble.

ADVERTISEMENT