Life

Lidia Buble a încins Internetul! Cum s-a pozat artista după despărțirea de Răzvan Simion

04.07.2020 | 18:41
Lidia Buble a încins Internetul! Cum s-a pozat artista după despărțirea de Răzvan Simion
Lidia Buble iubește din nou? Mesajul care dă de bănuit o nou poveste de dragoste. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Chiar dacă despărțirea de Răzvan Simion încă o afectează, Lidia Buble face tot posibilul să-și păstreze zâmbetul pe buze și să lase în urmă trecutul. Nu de alta, dar are o groază de admiratori care abia așteaptă să o „consoleze” și știe foarte bine acest lucru.

Sau poate că prin ipostazele incendiare în care se lasă surprinsă în ultima vreme încearcă să-l facă pe fostul iubit să regrete că a pus capăt relației. Oricum ar sta lucrurile, suntem convinși că prietenii virtuali ai frumoasei blondine adoră să o vadă lipsită de inhibiții și dornică să închidă odată pentru totdeauna definitiv capitolul început cu mai bine de cinci ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Dacă pe plan sentimental a trăit o cruntă dezamăgire, cariera muzicală este în continuă ascensiune și îi oferă suficiente motive să zâmbească. După ce a cucerit topurile radio și tv cu piesa „La Luna”, interpretată alături de Jay Maly și Costi Ioniță, vedeta se pregătește să lanseze o nouă compoziție solo și filmează de zor pentru videoclipul ce se anunță mai fierbinte ca vara.

Lidia Buble nu mai plânge după Răzvan Simion. Este mai dezinhibată ca niciodată

Și dacă tot am pomenit de fotografii, trebuie să știți că tânăra artistă își etalează formele de invidiat în cele mai provocatoare ținute. Nu ne credeți? E de ajuns să aruncați o privire pe rețelele de socializare și vă veți convinge cu siguranță.

ADVERTISEMENT
Artista și-a pus fanii pe jar cu această fotografie. Sursa foto: Instagram
Artista și-a pus fanii pe jar cu această fotografie. Sursa foto: Instagram

În plus, Lidia s-a filmat de curând în mașină, iar postarea a strâns mii de like-uri și distribuiri din partea admiratorilor. Vedeta se afla în drum spre locația în care urmează să se realizeze noul său videoclip, alături de hair stylistul ei, Cătălin Manolache. De altfel, cei doi au purtat pe traseu și un dialog amuzant pe care îl poți urmări pe contul său de Instagram.

Mesajul prin care Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble

O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi a fost oxigen.

ADVERTISEMENT

Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient.

Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Copilul râde: “Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!” Tânărul cântă: “Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!” Bătrânul tace:”Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B. Viața frumoasă, Sufletel!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri