Life

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe Instagram: „Este oare iertare pentru tot ce-am făcut?”

17.06.2020 | 17:33
Lidia Buble a izbucnit in lacrimi pe Instagram Este oare iertare pentru tot ceam facut
ADVERTISEMENT

Lidia Buble pare încă extrem de afectată de despărțirea de Răzvan Simion. Cântăreața a izbucnit în lacrimi pe Instagram întrebându-se dacă va putea să fie iertată pentru greșelile din viața ei și dacă va mai fi capabilă să o ia de la zero.

Lidia Buble, mesaj emoționant în urma despărțirii de Răzvan Simion

„E prea drăguț la mine acasă. Cât îmi place.. de nu mai pot. Doamne, aici aș rămâne, e foarte fain. Mă bucur atât de mult că am venit. Este oare iertare pentru tot ce-am făcut. Doamne, pot eu oare s-o iau de la început? Înaintea ta, în fața ta”, este mesajul printre lacrimi care i-a emoționat pe fanii vedetei.

ADVERTISEMENT

Persoana care a confirmat despărțirea de Lidia Buble a fost chiar Răzvan Simion.

Zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit au circulat de mai multă vreme în spațiul public. Se pare că în cazul lor, izolarea cauzată de pandemia de coronavirus a avut un alt efect, în timp ce multe relații au ieșit închegate.

După ce a luat-o pe un alt drum, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a scris câteva rânduri despre noua lui viață, fără Lidia.

ADVERTISEMENT

Răzvan: „Au fost ani în care m-am iubit prea puțin”

Răzvan le-a spus fanilor săi de pe Instagram că a învățat din toată această experiență să nu mai judece oamenii și să fie mai atenți cu cei din jur.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine”, a scris Răzvan Simion.

ADVERTISEMENT

„Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi a fost oxigen”, a mai spus Răzvan.

lidia buble
Lidia Buble se reface cu greu după despărțirea de Răzvan Simion. Sursa foto: Instagram