Lidia Buble a izbucnit în lacrimi și a arătat momentul pe Instagram. Ce a pățit fost iubită a lui Răzvan Simion

Andreea Stanaringa   
în Stiri mondene
26/11/2020, 07:39
Lidia Buble a izbucnit în lacrimi și a arătat momentul pe Instagram. Ce a pățit fost iubită a lui Răzvan Simion
Lidia Buble a izbucnit în lacrimi și a arătat momentul pe Instagram. Ce a pățit fost iubită a lui Răzvan Simion. Sursa foto: Instagram

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și are milioane de fani, cu care ține legătura prin intermediul rețelelor de socializare. Recent, artista a izbucnit în lacrimi și a împărtășit acest moment și cu urmăritorii ei de pe Instagram. 

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a avut parte de un moment sensibil după ce a citit o poezie scrisă de către sora ei cea mică, Lorena. Artista s-a emoționat și nu s-a putut abține, așa că a dat frâu liber sentimentelor.

Lidia Buble este foarte activă în mediul online și întotdeauna îi anunță pe fani atunci când este implicată în noi proiecte sau, pur și simplu, pentru a împărtăși cu ei momente din viața de zi cu zi.

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi și a arătat momentul pe Instagram. Ce a pățit fost iubită a lui Răzvan Simion

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și are o relație specială cu fiecare dintre frații și surorile ei. Mezina familiei, Lorena Buble, în vârstă de 18 ani, a reușit să o emoționeze pe cântăreață până la lacrimi.

Tânăra a compus o poezie emoționantă, iar Lidia Buble a postat câteva versuri în secțiunea de story pentru a le arăta și fanilor cât de mândră este de sora ei mai mică.

„Uite ce mi-ai făcut, Lori. Ți-am citit poezia scrisă de tine toată și asta este reacția. Sunt cea mai mândră că ești sora mea. Ești un geniu, efectiv. Te iubesc!”, a spus cântăreața pe InstaStory.

Lidia Buble
Lidia Buble, emoționată după ce a citit poezia surorii ei, Lorena. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Lidia Buble și-a felicitat sora în timp ce își ștergea lacrimile de la ochi, semn că poezia Lorenei a reușit să-i transmită sentimente puternice.

Relația Lidiei cu familia este una foarte strânsă, mai ales că a crescut alături de șase frați și patru surori. Zilele trecute, Lorena Buble a împărtășit cu urmăritorii o întâmplate de când avea doar două săptămâni de viață, atunci când Lidia a scăpat-o în timp ce se juca cu ea și a avut o fisură gravă.

Lidia Buble s-a lansat în muzică în anul 2014, atunci când a lansat prima ei piesă alături de Adrian Sînă, „Noi simțim la fel”. După aceea, cântăreața a lansat mai multe hituri care i-au adus succesul de acum.

În urmă cu câteva luni, relația artistei cu Răzvan Simion s-a încheiat după ce au fost împreună timp de cinci ani.

Închide ×