Life

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi și a arătat momentul pe Instagram. Ce a pățit fost iubită a lui Răzvan Simion

26.11.2020 | 07:39
Lidia Buble a izbucnit in lacrimi si a aratat momentul pe Instagram Ce a patit fost iubita a lui Razvan Simion
ADVERTISEMENT

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și are milioane de fani, cu care ține legătura prin intermediul rețelelor de socializare. Recent, artista a izbucnit în lacrimi și a împărtășit acest moment și cu urmăritorii ei de pe Instagram. 

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a avut parte de un moment sensibil după ce a citit o poezie scrisă de către sora ei cea mică, Lorena. Artista s-a emoționat și nu s-a putut abține, așa că a dat frâu liber sentimentelor.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble este foarte activă în mediul online și întotdeauna îi anunță pe fani atunci când este implicată în noi proiecte sau, pur și simplu, pentru a împărtăși cu ei momente din viața de zi cu zi.

Lidia Buble a izbucnit în lacrimi și a arătat momentul pe Instagram. Ce a pățit fost iubită a lui Răzvan Simion

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și are o relație specială cu fiecare dintre frații și surorile ei. Mezina familiei, Lorena Buble, în vârstă de 18 ani, a reușit să o emoționeze pe cântăreață până la lacrimi.

ADVERTISEMENT

Tânăra a compus o poezie emoționantă, iar Lidia Buble a postat câteva versuri în secțiunea de story pentru a le arăta și fanilor cât de mândră este de sora ei mai mică.

„Uite ce mi-ai făcut, Lori. Ți-am citit poezia scrisă de tine toată și asta este reacția. Sunt cea mai mândră că ești sora mea. Ești un geniu, efectiv. Te iubesc!”, a spus cântăreața pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Lidia Buble
Lidia Buble, emoționată după ce a citit poezia surorii ei, Lorena. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Lidia Buble și-a felicitat sora în timp ce își ștergea lacrimile de la ochi, semn că poezia Lorenei a reușit să-i transmită sentimente puternice.

Relația Lidiei cu familia este una foarte strânsă, mai ales că a crescut alături de șase frați și patru surori. Zilele trecute, Lorena Buble a împărtășit cu urmăritorii o întâmplate de când avea doar două săptămâni de viață, atunci când Lidia a scăpat-o în timp ce se juca cu ea și a avut o fisură gravă.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble s-a lansat în muzică în anul 2014, atunci când a lansat prima ei piesă alături de Adrian Sînă, „Noi simțim la fel”. După aceea, cântăreața a lansat mai multe hituri care i-au adus succesul de acum.

În urmă cu câteva luni, relația artistei cu Răzvan Simion s-a încheiat după ce au fost împreună timp de cinci ani.

ADVERTISEMENT