Life

Lidia Buble a recunoscut la ce tratament apelează săptămânal pentru a avea un corp perfect: „Mă ajută super mult”

Lidia Buble a dezvăluit secretul siluetei sale. Cântăreața merge în fiecare săptămână la o clinică de înfrumusețare pentru talia ei.
02.11.2021 | 12:48
Lidia Buble a recunoscut la ce tratament apeleaza saptamanal pentru a avea un corp perfect Ma ajuta super mult
Lidia Buble, cântăreață. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a recunoscut că, pentru a arăta bine, apelează în fiecare săptămână la un tratament corporal pentru a îndepărta urmele de grăsime care se depun în zona taliei.

Vedeta Antenei 1 a povestit care este principala problemă cu care se confruntă când vine vorba de îngrijirea ei corporală, una de care se lovesc multe doamne și domnișoare.

ADVERTISEMENT

Blondina a povestit pe Instagram, înainte de intervenția la talie, că este foarte pofticioasă și că are ghinionul ca grăsimea să se depună foarte repede, motiv pentru care e nevoită să acționeze în fiecare săptămână.

Lidia Buble a dezvăluit la ce tratament apelează în fiecare săptămână

„Fetele care sunt din aceeași categorie ca și mine, adică fără talie, mă vor înțelege. Sunt foarte dreaptă în abdomen. Pe lângă că mă ajută acest aparat să scap de țesutul adipos, mă și conturează super-fain.

ADVERTISEMENT

O dată pe săptămână fac tratament corporal. Mă ajută super mult. Primul loc în care mă îngraș este talia. Mie îmi place și să mănânc super mult, mai ales paste. Dacă nu aș face acest tratament, adio corp perfect”, a povestit Lidia Buble pe Instastory.

În afară de acest procedeu de topire a grăsimii, Lidia spune că nu are nicio altă intervenție la nivelul corpului ei. În urmă cu ceva timp, cineva a întrebat-o în mediul online dacă este adevărat că are operații estetice, așa cum se zvonește despre multe dive de la noi.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că nu are nicio operație estetică

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a spus că este adepta unui trup natural. Nu a apelat la nicio astfel de operație până acum. Vedeta a mai zis că, deși mulți nu o cred, nu a avut nicio intervenție la nivelul buzelor.

Se folosește, în schimb, de o serie de trucuri de make-up și își alege rujul cu atenție astfel încât buzele să pară și mai voluminoase decât sunt în realitate.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu am nimic băgat în buze. Sunt naturale. Sunt de la tata. Ăsta e un subiect foarte sensibil. Știți deja părerea mea. Eu sunt adepta trupurilor naturale. Dacă operațiile estetice vă fac să vă simțiți mai bine și vă dau mai multă încredere în voi, faceți atunci”, a spus într-o postare mai veche frumoasa cântăreață, lămurindu-i pe curioșii de pe Instagram.

 

ADVERTISEMENT